<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 166052" data-quote="kezikor" data-source="post: 1566425"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1566425"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1566425">kezikor' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba dün izmirden bir karavan aldık, 750 altı diye gittik ancak firma bir karavanın 750kg altında olamayacağını, aküler, buzdolabı, mobilyalar, şasesi,camları bunların toplamının rahatlıkla 750kg yi geçeceğini söyledi.<br />
<br />
araç 1.6 dizel 508 2013 model çekerkende biraz zorlanıyor gibi yani arkada birşey çektiğimi rahatlıkla hissediyorum. Normaldir belki bu durum bilmiyorum kusuruma bakmayın. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.<br />
<br />
Birde alttan baktığımda zeminin osb olduğunu gördüm bu anormal birşeymidir
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Hayırlı olsun. Firma 750 kg konusunda en azından yalan söylememiş o açıdan bakmak lazım.<br />
Aracın beygiri ve torku nedir? Çekme limitindeyse sorun olmaz. Karavan Çekerken karavanın arkada olduğunu hissetmeniz normal, ben 2.4 hilux ile karavan çekerken dahi hissediyordum. Önemli olan rampa performansı ve rampada durduktan sonra rahat kalkıp kalkamadığı.<br />
Taban tahtası olarak genelde osb kullanıyor yerli firmalar. Sudan etkilenmediği söyleniyor ancak hem ısı yalıtımı hemde sudan etkilenmemesi adına pütür attıranları gördüm, bence de yaptırmak mantıklı olur. <br />
<br />
unknown cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>