bizim Pİno Karavan tarafından yapılmış şakolet modelinde bir çeki karavanım satılıktır. sadece 1 ay kullandım. ruhsatı ve plakası da olup her şeyi hazırdır.
bu şekilkde fiberglass karavanımız var şuanki ağırlığı 500 kg civarında üzerinde istenilen değişiklikler yapılabilkir (cam, kapı yeri, renk vs. değişiklikler
Ekli dosyayı görüntüle 58767 bu şekilkde fiberglass karavanımız var şuanki ağırlığı 500 kg civarında üzerinde istenilen değişiklikler yapılabilkir (cam, kapı yeri, renk vs. değişiklikler
Bu römorku normal bir araç ile çekmek imkansız gibi bişey. Çünkü Aks çok arkada. Çeki demirine binen yük römorkun ağırlığının yarısı kadar olur. Bunu traktör ile çekmek gerekir.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu römorku normal bir araç ile çekmek imkansız gibi bişey. Çünkü Aks çok arkada. Çeki demirine binen yük römorkun ağırlığının yarısı kadar olur. Bunu traktör ile çekmek gerekir.
Karavan wv t2 görünümünde fiberden yapıldığı için aksları orjinal yerine koyduk karavanın ağırlığı 500 kg civarında çeki demirinden iki kişi elimizle kaldırıp çekebiliyoruz ve 1.3 fiorino ile çekerek 60 km yol yapıldı bizzat kendim kullandım ve araç zorlanmadan çekiyor siz karavanı "126 bis" ve onun gücünde araçlar ile çekmeye kalkarsanız tabiki traktör ihtiyacı duymanız normal. Yani sizin traktör kullanarak çekecek olduğunuz karavanın ağırlığının en az 2,5 3 ton ağırlığında olması gerekir
Boş olarak çekebilirsiniz. Ancak içine gerekli donanım yapıldıktan sonra ilave ettiğiniz her ağırlık çeki demirine binecektir.
Siz boş halini 2 kişi cekebilirken doğru yüklenmiş standart bir karavanı bir kişi kaldırabilir.
Burda önemli olan bir kütleyi çekmek değil yazdığınız 126 biste çeker o kadar mühim olan araca basan ağırlık
Boş olarak çekebilirsiniz. Ancak içine gerekli donanım yapıldıktan sonra ilave ettiğiniz her ağırlık çeki demirine binecektir.
Siz boş halini 2 kişi cekebilirken doğru yüklenmiş standart bir karavanı bir kişi kaldırabilir.
ahmetcan 466 tespitleri yerinde,büfe olarak iş görür.
Forum sayfalarında kendi karavanımızı yaptık(çekme karavan)resimleri paylaşılıyor ne kadar dengeli ve ciddi oluyor ???
Çok ciddi ve ölçülü bile yapılsa,dengeli ve bilinçli yerleşim olmadığı sürece yine risk !
bizim Pİno Karavan tarafından yapılmış şakolet modelinde bir çeki karavanım satılıktır. sadece 1 ay kullandım. ruhsatı ve plakası da olup her şeyi hazırdır.
Pino Karavan firmasında idi. çarşamba günü alıcılar gelecekti. cevap gelmedi. bir kaç kez aradım cevap gelmedi. satılıp satılmadığını bilmiyorum. satılmamışsa görüşelim. ben motokaravana geçiş yaptığım için satıyorum.
tel.535 391 95 48