<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 183891" data-quote="buzel" data-source="post: 1564491"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1564491"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1564491">buzel' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selam Arkadaşlar,<br />
<br />
Tosbiq marka 750kg üstü O2 belgeli 525-S model karavanım var. Karavanımı özellike kaza ve hırsızlık ihtimaline karşı kaskolatmak istiyorum. Bununla ilgili kasko firması öneriniz var mıdır? Yakın dönemde yaptıran oldu mu?<br />
<br />
Merak ettiğim bir konu ise, kendi aracımın kaskosu, karavanla kaza halinde karavana ait hasarı öder mi? veya karşı tarafın sigortası benim karavanımın hasarını öder mi? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.<br />
<br />
herkese kazasız belasız hayırlı günler...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Merhaba,<br />
Bende çiçeği burnunda bir karavancı olarak kasko konusunu merak ediyorum.<br />
<br />
Aracınızın kaskosu, karavanı ödemez zannımca,. Ödemesi için karavanında kasko kapsamında olması gerekir. Ayrı bir plaka ve ruhsata haiz olan karavanın ayroca kasko yapılması istenecektir sigorta firması tarafından...<br />
<br />
Karşı tarafın sigortasına da çok güvenmeyin, artık sigorta bedelleri yükselmesine karşın sigorta firmaları ödenecek maksimum limiti genellikle 50,000 TL ile sınırlandırıyorlar, dolayısı ile umarım olmaz ama karavanınıza biri çarpsa ve sigortam var dese bile sigorta, yüksek ihtimalle zararınızın tamamını ödemeyebilir...</div>