ilyasfb
Kamp II
Konuma gelince; benim 4.25 boyunda iç genişligi ise 3.60 olan ufak ama çok tatlı bir çekme karavanım var ve şu ana kadar bütün tadilatlarını aldığımdan beri ben yaptım, komple yeniledim içini, hem de 2 ay gibi bir sürede tabi dışını da elimden geldiği kadarıyla ve kendi zevkime göre ve mükemmel oldu en azından çevremdekiler öle söylüyo ;D burda ve başka yerlerde şunu belirtmek istedim ve bazı arkadaşlara yol göstermeye çalıştım birşeyi istemek çok önemli ben çok fazla maddi durumu iyi olan biri değilim fakat insanda biraz heves biraz emekle bu hayellerine kavuşabiliyor bunun için sadece istemeniz ve hayal gücünüz olması yeterli. İnanın böyle, samimiyetimle söylüyorum ve bu yaz tatile çıktım çok memnunum karavanımdan, hatta yapıldığı fabrikaya götürdüm iş teklifinde bulundular yaptığım maliyeti söyleyince neyse bu ayrıntı ile şunu belirtmek istiyorum bu kadar emek ve az paraya mal ettim. Karavanımın ısıma sistemi yok, buna Webasto veya Trumatik denen değişik bi soba sistemi var, ama maliyetleri 1.500 - 2.000 YTL. Taktir edersiniz ki bana göre yüksek bi fiyat, bu konuda aklıma şunlar gelmekte ufak doğalgaz sobaları var bundan alsam hem termostatlı baca girişleri açsam, lpg ile çalışması için memelerini degiştirsem bunu mutfak tüpüne baglasam karavanımdaki orto boy tüp bunla çalışır mı, yada zehirler mi, çalışır ama zehirler mi diye düşünüyom, gaz alarmı taksam bir de içine.
Yada sizin bi fikriniz var mı görüşlerinizi almak istiyorum.
Ankara'da yaşıyorum bu arada, görüşlerinizi merakla beklemekteyim, saygılar