Çekme karavan için Thule Omnıstor Caravan Style 450 tente montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,837

mustafayetim

Evim Arkamda Dünya Önümde
Yer
Adapazarı
Yaklaşık iki ay önce Saly karavanın sahibi Erdal Başoğlu bu sezon kendi fabrikası için vereceği tente siparişlerinin arasına benim çekme karavan içinde 450 metre genişliğinde torba tipi tente siparişinide kattı.Cuma akşam telefon ederek tentemin geldiğini gelip alabileceğimi söyledi.

v111.JPG

Etiketler
Ynt: Çekme karavan için Thule Omnıstor Caravan Style 450 tente montajı

Tenteyi dün pazar günü kardeşim ile monte ettik.Poyrazlarda bahçede hava oldukça güzel idi.

h12.JPG

h9.JPG

h3.JPG

Bu tentenin montajı oldukça kolay.Karavanın yan duvarındaki kornişe tentenin torbası geçiyor.Tenteyi açmak istediğinizde torbanın fermuarını çekip açıyorsunuz.
Tentenin kötü tarafı ancak iki kişi açıp toplayabilirsiniz.İyi tarafı bu boyda bir tente 15 kg civarında duvara monte tipleri hem fiat hemde ağırlık olarak iki katı fiatı var.
Benim karavanımın dolu ağırlığı 1700 kg geçmemek zorunda bu yüzden her bir kilo benim için çok önemli.Dünden bir kaç foto ve herkese selamlar.

h7.JPG

h2.JPG

h4.JPG

h8.JPG

Estetik ve kullanışlı görünüyor. Güle güle kullanın.
Kapalı halinin de fotoğrafını yükleyebilirsen yolda giderken nasıl olacağı hakkında bir fikir edinebiliriz.
Selamlar

Güzel gezi ve dinlencelerde güle güle kullanmanız dileğiyle... :smiley:

Cavid Sezen

Mustafa bey hayırlı olsun çok şık duruyor, böylece gölge olsun diye ağaç gölgesi aramak zorunda kalmazsınız
Tentenin kumaşı hangi malzemeden bilginiz varmı?
Bu arada tente 450 cm gibi duruyor, 450 metre stadyum kapatır :smiley:

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.selamlar.

İyi dilekleriniz için herkese tesekkur ederim.

Mustafa Bey tentenizi iyigünlerde kullanın.Çok iyi görünüyor.Aynı tenteden benim karavanımda da var.Çok memnunum.

Mustafa bey hayırlı olsun. Benzerini ben de yıllardır kullanıyorum (280 cm boyunda) ve memnunum.

Karavandaki görünüşü:

1.JPG

Fethi Hocam zaten senin tavsiyen ile hafif oldugundan tercih ettim.Sagol teşekkürler .

Hüseyin Abi tesekkur ederim .Resme dikkatli baktım torba tente belli oluyor selamlar

Mustafa güzel günlerde kullan,çok kibar bir görüntüsü var.

Mustafa bey ..yeni tenteniz hayırlı olsun..Güle güle kullanmak nasip olsun..

Darısı bize.. ;D

Bülent teşekkür ederim.Altında Kazımpaşa Ethem sucuk ızgarası gidermi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR