<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 168564" data-quote="pasolvon" data-source="post: 1511851"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1511851"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1511851">pasolvon' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ben son 1 yıldır erba 5.25 kullaniyorum. Karavanımdan çok memnunum. Ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. Ancak buna rağmen bahsettiğiniz sitede listelenen karavanlardan birisi de benim karavanım. Benim satma sebebim avrupa daha küçük bir karavana geçme isteği.<br />
<br />
Demek istediğim bu soruyu kullanıcısına sormak lazım. Herkesin sebebi farklıdır. Kimisinin aracı güçsüz gelmiştir, kimisinin maddi problemleri hasıl olmuştur, kimisi de benim gibi karavanı yenilemek ister, kimisi karavanciliktan hoşlanmamıştır vs.vs.<br />
<br />
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>
<blockquote data-attributes="member: 168564" data-quote="pasolvon" data-source="post: 1511851"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1511851"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1511851">pasolvon' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ben son 1 yıldır erba 5.25 kullaniyorum. Karavanımdan çok memnunum. Ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. Ancak buna rağmen bahsettiğiniz sitede listelenen karavanlardan birisi de benim karavanım. Benim satma sebebim avrupa daha küçük bir karavana geçme isteği.<br />
<br />
Demek istediğim bu soruyu kullanıcısına sormak lazım. Herkesin sebebi farklıdır. Kimisinin aracı güçsüz gelmiştir, kimisinin maddi problemleri hasıl olmuştur, kimisi de benim gibi karavanı yenilemek ister, kimisi karavanciliktan hoşlanmamıştır vs.vs.<br />
<br />
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> Yanıtınız için çok teşekkürler. Daha 1 yıl geçmemişken ilanların fazla olması aslında bizi düşündürdü. Siz de haklısınız sebeplerinizde elbette. Dün Ortiz'i ziyaret ettik. Beğendik aslında ama eklemelerle fiyat biraz artıyor. O yüzden diğer alternatifleri değerlendirmek istedik.</div>