Ynt: Çekme Karavan Ve Donanımlar İçin Yardım..!
Üretici firmalarla konuştukça komik ama sıkıntılı olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar ortaya çıkıyor, karavanı plaka çıkaracak evraklarıyla alacağız ve aracımızdaki plakadan ayrı bir plakaya sahip olacak, ancak diğer başlıklarda bazı arkadaşlarımızın uyardığı gibi trafik yetkililerinin çevirip karavanı tartabileceğini söylemişti. Böyle bir tartma işleminde karavanın üzerinde en fazla 100 kg ağırlık olabileceğini uyardılar. Bu durumda plakasız ama yüksek ağırlıklı olan karavandan ne farkı kalıyor plakalı karavanın?
100 kg komik bir limit üretici firma 500-600 kg taşır diyor ama, kanunen taşıyamayınca bu sıkıntılı bir durum benim hesabıma göre de karavanı teslim aldıktan sonra elektrik sistemi kurdurmasam su deposunu da boş bıraksam bile ihtiyacım olan tabak çanak anahtar çantası giyecekler erzak masa sandalyeler ve sürüyle ıvır zıvır zaten 200 küsür kg yapar. Bunun çözümü nedir?
Çeken araç belki pikap tarzı olsa masa sandalye ve diğer iri malzemeler onda taşınır ama yine de 100 kg sınırında kalmak hayali gibi geliyor bana. :'( :'( :'(