Çekme Karavanına Mover Takan Arkadaşımız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,106

mustafayetim

Evim Arkamda Dünya Önümde
Yer
Adapazarı
Sevgili karavan sever arkadaşlar.Sizlere çok sevindiğim bir haber vermek istiyorum.Tecrübelerinden çok faydalandığım İstanbul'lu çekme karavancı arkadaşımız sevgili Fethi Bey Al-co şasiye sahip Hymer Nova çekme karavanına al-co mover taktı.Kendisine hayırlı olsun diyorum.Mover montajı ile ilgili bilgi ve resimlerini bekliyoruz.
Ayrıca kendisi gerek yurt içinde gerekse yurt dışı çekme karavan tecrübüleri oldukça fazla bunlardan ben çok faydalandım.Aynı tecrübelerini gezenbilir çekme karavancılarınında faydalanması için paylaşımlarını bekliyoruz.Selamlar.

Etiketler
Fethi Bey,
Moverınızı güle güle kullanmanız dileğiyle. Ayrıca Mustafa Beyin de belirttiği gibi deneyimlerinizi ve gezi anılarınızı bizlerle paylaşırsanız mutlu oluruz.
Selamlar.

Ynt: Çekme Karavanına Mover Takan Arkadaşımız

Fethi bey hayırlı olmasını dilerim,paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Selamlar.

Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben Fethi Uçar.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.Uzun zamandır forumu takip ediyorum,ama şimdiye kadar hiç yazmadım.Bundan sonra ben de tecrübelerimi paylaşmaya çalışacağım.
Karavanıma Mover montajını bugün kendim uyguladım.Her şey tamam fakat motorlardan birinde üretim hatasından kaynaklanan bir arıza var.Al-Ko ile görüşerek ileriki günlerde halledeceğim.

IMG_0221.jpg

IMG_0222.jpg

IMG_0223.jpg

IMG_0088.jpg

IMG_0175.jpg

Sorun çıkması üzücü ama umarım en kısada sorunu çözersiniz kolay gelsin.

Fethi Bey merhaba; hoşgeldiniz!.. :smiley:

Mover konusunda kolay gelsin derken, deneyimlerinizi aktarmanızı bekliyor olacağız.

Cavid Sezen

Fethi Bey tekrar hayırlı olsun diyorum.yarin aksam poyrazlar kampında buluşmak üzere kalın saglicak ile.

Tekrar hepinize teşekkürler.
İnşallah arızayı kısazamanda AL-KO ile çözeriz.Cumartesi öğleden sonra poyrazlara gelen arkadaşlarla görüşmek üzere hoşçakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR