Çelik Motor'dan Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barb_alone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,720

barb_alone

SQ_for all
Yer
EdİrNe
arkadaşlar konusu geçtiği için merak edip Çelik Motor firmasına bir mail attım karşılıklı maillerin copy/paste şeklinde aşağıda veriyorum yorum sizin ....

işlerinizde başarılar dileyerek;

Rusyada üretimi olan Lada 4x4 modelin ülkemizde Niva olarak geçen modelin 5 kapılı ve pick-up tarzında üretimleri bulunduğunu ve bu üretimlerin gerek hobi gerekse uygun fiyatlı şantiye aracı olarak kullanılmak maksadıyla satışı siz firmanız tarafından neden yapılmamaktadır. Ayrıca şimdi üretim varmı bilemiyorum ama daha önceki modellerde peugeot motoru kullanılarak dizel versiyonlar vardı bu tip dizel versiyon var ise bu model en azından 3 kapılı olarak neden gelmemekte.

cevaplara teşekkür ederim ... Barbaros ŞENBAŞ

Çelik Motor cevabı :

Sayın Barbaros Şenbaş

Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için size teşekkür ederim.Lada fabrikasının Dizel araç üretimi yoktur bahsetiğiniz diğer 3 kapılı 5 kapılı Lada 4x4 ve pick-up modelleri Türkiye'ye ithalatları için gerekli olan euro 4 standartlarında değildir bu yüzden Türkiye'ye şuan için getirilmeleri mümkün değildir.

Bilgilerinize rica eder iyi günler dilerim.

Saygılarımla,
M.Cem Gürsoy
Lada Araç Satış Şefi
Çelik Motor Ticaret A.Ş.
Tel : 0262 677 89 41
Fax : 0262 658 27 60

Etiketler
Ynt: Çelik Motor'dan Cevap

öncelikle selamlar . merak ettim şu anda türkiyede dolaşan lada niva ların hangisi euro 4 normlarını karşılıyor acaba.

Normlara hangisinin ne kadar uyduğunu bilmiyorum ama eğer mümkün olsaydı Çelik Motor 5 kapılı modeli getirmek için beklemezdi diye düşünüyorum... 12 sene önce 5 kapılı Lada olsaydı belki bugün hala Lada kullanıyor olurdum :smiley:

hudev' Alıntı:
öncelikle selamlar . merak ettim şu anda türkiyede dolaşan lada niva ların hangisi euro 4 normlarını karşılıyor acaba.

Bildiğim kadarıyla 2006 modelden itibaren karşılıyor.
Normlar yükseldikçe üretici de standartları yükseltmek zorunda kalıyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR