Cennet Bolu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan med-cezir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,855

med-cezir

Yeni Üye
Yer
İSTANBUL-KADIKÖY
DEĞERLİ GEZİ DOSTLARI,BEN YENİ BİR ÜYEYİM GÖDÜĞÜM BİLDİĞİM YERLERİ SİZİNLE PAYLAŞMAK.İSTİYORUM...BOLU MENGEN MERKEZE GELDİĞİNİZDE PAZARKÖY TABELASINI TAKİP EDİP,ŞİRİNYAZI (BÜRNÜK GÖL) YA ULAŞABİLİRSİNİZ.MUHTEŞEM BİR ORMAN MANAZARASI VAR.GÖL UFAK ASLINDA BİR GÖLET ORMAN YANGINLARINDA SUYU DAHA VERİMLİ KULLANMAK İÇİN OLUŞTURULMUŞ.GENİŞ BİR ALAN YÜRÜYÜŞ YAPMAK İSTEYENLER VE DOĞAYLA BAŞA BAŞA KALMAK İSTEYENLER İÇİN MUHTEŞEM BİR YER.GÖLE GİRİŞ YAPTIĞINIZDA BÖLGEYE HAKİM BİR TEPEDE 2 KATLI BİR EV VAR.BAHÇESİ ÇEVRİLİ.GİRİŞ KAT TA MUTFAK VE BÜYÜK BİR SALON VAR.SALON OTURMA GRUPLARI VE BİR DE ŞÖMİNE VAR.ÜST KATLARDA YAKLAŞIK 10 KİŞİNİN RAHAT RAHAT KALABİLECEĞİ YATAK ODALARI VAR.BEN EN SON Bİ SENE ÖNCE GİTTİM.PAZARKÖY DE BİR DERNEK VAR.ORAYA ULAŞARAK EVİ KİRALIYABİLİYORSUNUZ.UNUTMADAN SET ÜSTÜ OCAK VE BUZDOLABI VAR.DAHA GENİŞ BİLGİYİ EVİN İŞLETİMİNİ ALAN TURGAY KAHRAMAN DAN ALABİLİRSİNİZ...0546 570 56 33--0374 367 83 14....RESİMLERİDE EKLİYORUM...MUTLAKA ŞİRİNYAZIDA BİRKAÇ GÜNÜNÜZÜ GEÇİRİN..

c3.jpg

c3.jpg

otel2.jpg

otel3.jpg

Etiketler

Ynt: Cennet Bolu

malesef s öylediklerine katılmıyorum o bölgeye yapmış olduğum tüm gezilerde sorun yaşadım mengende olsa mudurnuda olsa kısaca bolu bölgesinde bu tür yerlerde genelde hep sorun yaşadım yada yaşadık diyelim öncelikle yaz geldiğinde fiyatlar aniden hızla yükseliyo herhalde hava sıcaklığı etkiliyo :smiley:))) sonra bi turizim bölgesi gibi d eğil insanlar niye geldiniz gibi davranıyo ve bahsettiğiniz yeri görene kadar cok daha güzel görülecek yerlerde var :smiley:)) örnekleri daha fazla çoğaltmamak için burda noktalıyorum kolay gelsin der ve daha yakın daha güzel yerler hakkında bilgi e dinip görmek isterseniz bana yada genel konu açıp burdaki arkadaşlarımızasda sorabilirsiniz saygılarımla

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.FAKAT BEN ORDA SADECE DOĞAYLA BAŞBAŞA KALMAK İSTEYENLERE ÖNERDİM.KÜÇÜK YERLERDEKİ BÜTÜN İNSANLAR SİZİN YAZDIĞINIZ GİBİ HAREKET EDER.BU SADECE MENGEN VE MUDURNU YA AİT BİŞEY DEĞİL.Kİ AYRICA ORAYA GİDENE KADAR DAHA GÜZEL YERLER OLDUĞU KESİN,AMA UNUTMAYIN BURASI GEZİ SİTESİ HERKESİN GİTİĞİ YERLERDEKİ GÜZELLİKLERİ PAYLAŞTIĞI YER.BU ÜLKENİN HER YERİ GÜZELDİR.

olur tabiki mesela eskişehirde bircok yer var :smiley:) tek tek isim yer mekan belirtmeyeyim etik olmaz siz herhangi birine gidin farkı görün demek daha doğru olur bence akdeniz ege olsa anlarım yaz tarifesini ..mesela safranbolu yaz kış aynıdır o bölgede karabük bartın hatta akcakoca kıssadan hisse olarak belirtmek istedim saygılarımla

Gittiğimiz, gördüğümüz yerleri paylaşmak önemli değil mi arkadaşlar ? ;)

Herkes aynı yeri beğenmez. Mesela, kimisi İtalya'yı çok beğenir. Ben iki kere gittim, ikinci defa niye gittiğimi ben de bilmiyorum. :smiley: Bir kere gidip görmek yeterliydi, çünkü çok fazla etkilenmedim. Ama mesela Suriye'ye tekrar gitmek isterim ve aynı yerleri gezsem, sıkılmam. :smiley:

Beğenmedim demedim, fazla etkilenmedim dedim. ;) Bir kere gidip görülmesi yetiyor, bana göre. Yurt dışı gezi notlarında da onu 2 sene önce paylaşmıştım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=7048.0

ulusotomotıv yazdıklarımı saygısızlık olarak almadıgını dusunerek.yada yazdıgım yerı begenmedıgın ıcın bu sekılde cevaplar yazmıyorum.öncelıkle bı yanlıs anlasılma olmasın..ikincisi yazdıgınız safranbolu akcakoca vs vs yerlerde ben 2 sene yasadım.dogma buyme ıstanbul luyum.fakat gezmedıgım ve gıtmedgım yer kalmadı.eskısehır dersenız,ben gıttıgımde hamam yolu caddesıne tramvay yenı yapılıyordu.eskısehır de 5 ay kaldım....sen nereyı anlatırsan zevkle dınlerım

med cezir arkadaşım bende çidden iyi niyetle yazdım zaten benimde hem ülkemizde hemde naçizane birkaç yurt dışı gezilerimde gözlemlediklerim var anlatmak istediğim şu idi belkide ben yanlış ifade ettim turizim ve gezme açısından bakıldığında yöre halkının d avranışı ve verilen hizmet ve gercekden gidip görmeye harcadığımız z amana değermi diye düşünülmesi gereken çok konu var ama bazı kriterler varki göz ardı etmemek lazım hatta kısaca şöyle diyeyeim yolun tekrar boluya düşerse kızılderiliyi gör selamımı söyle sana kendisi anlatsın bence herkes hak ettiği yerde olmalı gittiğimzide harcadığımız zamana ve paraya değmeli naçizane anlatmak istediğim bu idi ah unutuyodum adım ünal kızılderiliye sadece selamımı söyle o anlatır zaten :smiley:)

Aynı şey Beypazarında da geçerlidir. Halkı çok soğuktur ama, evleri sokakları güzel. :smiley:

buna sevindim,çünkü bı an sankı bı gerılım oldu.sana katılmamak ımkansız fakat sunu belırtmek ısterım benım yazdıgım yerde ev sıze aıt oluyur..15 km otedekı sorumlu kısının bulundugu koyden evın anahtarını alıyorsunuz.ve bı daha ınsan gormuyorsunuz....belkı bunu belırtmem lazımdı....sevgı ve saygılarımla

hayır bide diğer yazdıklarım hep büyük harf kullandım.hemen uyardılar buyuk hrf bagırmak anlamına gelıyormus.kesınlıkle oyle bı saygısızlık yapmam... :smiley: size kadeh kaldırıyorum.bu yasak degıldır herhalde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR