Çeşitli Cb Cihazları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nogure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,779

nogure

Yeni Üye
Yer
Düzce
1) President Taylor AM 40+40 kanal C ve D bandı. sağlıklı stabil çalışmakta- 50 TL
2) KAISER KA9040 MODEL 15 kanal AM 40 KANAL FM Fm modülasyonda dinlemede biraz sağır fakat Am modülasyonda harika bir ses modülasyonu var. 75 TL
3)Süperstar 3900 F 6 band (ABCDEF) AM/FM/SSB-200 TL
4)Help Radio 40 Kanal AM Mod El cihazı mobil olarak kullanılıyor.Pırıl prıl Çantasi anteni ile 70 tl
nogure@gmail.com

Etiketler

Ynt: Çeşitli Cb Cihazları

resimler temsilidir. hepsi görüldüğü şekildedir cihazlar köy evinde oldugundan kendi resimleri sonra eklenecektir. temiz cihanmıazlardır. sadece taylor ve kaiser üzerinde bir kac değişiklik yapılmıstır. Hepsi sağlıklı çalısmaktadır

taylor.jpg

kaizer.jpg

suerstar2.jpg

GE.jpg

telsiz konusunda çok bilgim yok ama bir tane araca takmak istiyorum. aselsan cobra tip el telsizi yada midland alan el telsizleri ile görüşürmü yukardaki telsizler..

Teknik bilgim yok....
Taylor' u düşünebilirim, sıra telsize gelince....
Çok beğendim görünüşünü felan....
Çalışabilirliğini anladım, sorun yok..
Fakat teknik özellikleri ne kadar kullanışlı, işimize ne kadar yarar....
Teşekkürler....

ilk 50 ytl olan telsizi almak istiyorum özelden mesaj attım irtibat bilgilerinizi yazarsanız sevinirim.

cihazlar sağlamdır. daha öncede bahsettiğim gibi 2. sıradakinin dinlemesinde biraz zayıflık var gönderisi harikadır. 1. cihaz c ve d bandı olarak çalısmaktadır. dinlemesi ve gönderisi cok iyidir. 3.ve 4. cihazlar pırıl pırıldır.
irtibat noguren@hotmail.com
544 865 3879

Bu ilanımla ilgili hiç bir işlem kalmamıstır.. İşi bitmistir.
Sayın Moderatör
İlan sayfadan tümden silinebilir.
Teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler