Cheroke yüzmek istemis biraz :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serci07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,760

serci07

Kamp III
Yer
Alanya
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

Ynt: Cheroke yüzmek istemis biraz :smiley:

;D ;D ;D

Belki geçerim diye girdi....dalgalar attı sonra..

bazen malum sitelere bakıyorum arazi araçları için. Satılığa çıkarılmış aracın resmini koymuş arkadaş. Denizde suyun içinde cebelleşirken. Bilmiyorki o resimle aracın değer, düşüyor.

buda yüzen başka g.c
http://www.youtube.com/watch?v=eESF1zxFXfU
http://www.youtube.com/watch?v=eESF1zxFXfU

Arkadaşlar, karadeniz bizim bahçenin dibinde olduğundan hamsi tuzladığımız zaman (özellikle galandar hamsisi derler aralık ayına denk gelir) yıkamak için deniz suyu kullanırdık kokmasın diye öyleya iki sene dayanacak bu hamsi kolay değil,
Acaba diyorum bu aracın sahibi kokmasın diyemi denize soktu ne dersiniz?
Baksınlar İsmail bey'e arabasını göle sokuyor, buz kırıyor demek onun arabası kokmuyor.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Evet..Araç ve pilot herhangi bir ters durum olmadan kurtulmuşlar..

Merhabalar,
İstanbul Kartal'da çalıştığım dönemde taksici Erol abimiz vardı çok düzgün bir 56 sı vardı genelde onun aracını kiralardık, 56 nın ilk sahibiydi sora plakayı sattı arabayı bir süre kullandı fakat ikna edip alamadım daha sonra satıldığını öğrendim.Maslak sanayiden sadece Amerikan klasiklerini toplayan biriside çok istemişti o da alamamıştı.
Erol abi anlatmıştı, Pendik-Kadıköy hattında matador arabalarının çalıştığı dönemde şoförün biri bodosloma denize girmiş arabayla o zaman kıyı böyle taş veya duvar değilmiş, hemen gidip bir kaptan şapkası edinip şoföre hediye etmişler ve ismi "KAPTAN" olarak kalmış.
Anlayan anladı ne dersiniz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler