Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bazen malum sitelere bakıyorum arazi araçları için. Satılığa çıkarılmış aracın resmini koymuş arkadaş. Denizde suyun içinde cebelleşirken. Bilmiyorki o resimle aracın değer, düşüyor.
Arkadaşlar, karadeniz bizim bahçenin dibinde olduğundan hamsi tuzladığımız zaman (özellikle galandar hamsisi derler aralık ayına denk gelir) yıkamak için deniz suyu kullanırdık kokmasın diye öyleya iki sene dayanacak bu hamsi kolay değil,
Acaba diyorum bu aracın sahibi kokmasın diyemi denize soktu ne dersiniz?
Baksınlar İsmail bey'e arabasını göle sokuyor, buz kırıyor demek onun arabası kokmuyor.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhabalar,
İstanbul Kartal'da çalıştığım dönemde taksici Erol abimiz vardı çok düzgün bir 56 sı vardı genelde onun aracını kiralardık, 56 nın ilk sahibiydi sora plakayı sattı arabayı bir süre kullandı fakat ikna edip alamadım daha sonra satıldığını öğrendim.Maslak sanayiden sadece Amerikan klasiklerini toplayan biriside çok istemişti o da alamamıştı.
Erol abi anlatmıştı, Pendik-Kadıköy hattında matador arabalarının çalıştığı dönemde şoförün biri bodosloma denize girmiş arabayla o zaman kıyı böyle taş veya duvar değilmiş, hemen gidip bir kaptan şapkası edinip şoföre hediye etmişler ve ismi "KAPTAN" olarak kalmış.
Anlayan anladı ne dersiniz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.