cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,607
Ynt: cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum

umutc54' Alıntı:
97 zj orjinal çıkma jant ne kadardır bilen var mı? Stepnedeki artık iptal:smiley:

En fazla 150 ödemelisiniz... O da takım bozulduğu için...

Başka jant kullanın stepneye...

zj orjinal jant ebatları...
kalınlık: 7"
çap: 93-95:15" 95-98:16"
off-set(ET değeri): +3.175 cm
bijon aralıkları: 114.3mm(5 bijon)
Göbek çapı:71.6mm

Etiketler
Ynt: cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum

Alfonse' Alıntı:
En fazla 150 ödemelisiniz... O da takım bozulduğu için...

Başka jant kullanın stepneye...

zj orjinal jant ebatları...
kalınlık: 7"
çap: 93-95:15" 95-98:16"
off-set(ET değeri): +3.175 cm
bijon aralıkları: 114.3mm(5 bijon)
Göbek çapı:71.6mm

Bakalım bulursak bi tane almak nietimdeyim olmazsa dediğiniz gibi aynı ebatlarda başka bir jant... Sağolun...

umutc54' Alıntı:
Bakalım bulursak bi tane almak nietimdeyim olmazsa dediğiniz gibi aynı ebatlarda başka bir jant... Sağolun...

Rica ederim...

y-bsungur' Alıntı:
arkadaşlar zj almak için birkaç tane araca baktım çogunun jantlarında orta kapak eksigi var bu kapakları nereden ve kaça temin edebilirim bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var ...teşekkürler

bunların yazısızları ve yazılıları var ebay de. 4 tanesi 20 dolar civarı alınır amerikadan.

Alfonse' Alıntı:
Abi jantları 450 tl' ye çok iyi almışsın... Burada çıkmacılar takımına 750 istiyor... ;D

Benimkiler 15" 16 larin 4 tanesine 1000 TL diyorlar. Hos Bostanci da sordum bir tane pert arabadan cikma jant. Senin jantlari ver ustunede 800 TL ver dedi. O donemde de aracta 18" Milla Miglia lar vardi. Takimi 2000 Euroluk jant.Dedim oldu gozlerim doldu seyrek goruselim bundan sonra.

s40euro' Alıntı:
Benimkiler 15" 16 larin 4 tanesine 1000 TL diyorlar. Hos Bostanci da sordum bir tane pert arabadan cikma jant. Senin jantlari ver ustunede 800 TL ver dedi. O donemde de aracta 18" Milla Miglia lar vardi. Takimi 2000 Euroluk jant.Dedim oldu gozlerim doldu seyrek goruselim bundan sonra.

;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR