cherokee 2.1tdı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Quattro_R Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,659

Quattro_R

Ana Kamp
Herkese iyi akşamlar offroad a önce 400cc lik kawasaki atv'm ile basladım artık bir jeep alma zamanım geldiğini düşünüyorum yanlız piyasada 1991 model 2.1dizel motorlu cherokee ler var.yanlız bir yerde 2.1 motor yetmediği için 2.5 h100 motoru koymuslar. sizce verimli olurmu bu yaygın olarak yapılan birşeymidir. Yanlış yapmak istemiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Etiketler

Ynt: cherokee 2.1tdı

Doğru söylüyorsunuz 4.0 almak mantıklı ama ondada sonuçta aynı zamanda günlük kullanmakta istiyorum LPG de 600 yaktığı söyleniyor onun icinde gözüm korktu Dogrumudur bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

alacagın dizel arac ğünlük kullanımda 500 yakacak 100 krş icin değermi ve aractan zevk aıacaksın

LPG de 600? 35 inç teker varsa doğrudur. 4.0 ZJ bile trafikte 21 litre lpg yakıyor 100 km de. bu da 2.2 lira/litreden 462 kuruş yapar.

önce vectra-passayt kaç lira yakar onu öğrenin daha sonra herhangi bir arazi aracı kaç lira yakar (con conlar değil gerçek 4x4 lerden bahsediyorum) daha sonra cherokee ler le ilgili sitede pek çok yazı var onlara bi göz atın daha sonrada gidin bir 4.0 yada 5,2 alın...sıralama eksisiz yapılırsa sonuç budur...

600 kuruş yakan xj için amerikan resmi tüketim değerleri şöyleymiş, fueleconomy.gov sitesinden alıntı:

16.8
City
14.7
Combined
12.4
Highway

bunlar 100 km deki Litreler. sağlıklı bir LPG sistemi %20 fazla yakar diye kabul edersek en kötü şartta 20.1 litre lpg yakar demektir. litresi 2.2 olsa 442 kuruş yapar. gidip dip gaz kalkarsa, 600 de yakar 700 de. günlük kullanımın sınırı yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler