bizde ava gidiyoruz her hafta sonu...suv sınıfı arabalar da sıkıntı şu, av sezonunda 4-5 kez belkide sağlam arabaya ihitiyaç olacak ama o ihtiaç anında o asfalt suvları kesinlikle işinize yaramayacak...
crv yi hele arazinin satede stabzile kısmına kadar sürersiniz gerçek en ufakçamurda vs vs de başınıza bela olur...bu arada crv falan öyle az yakan araçlar değil, bir günlüğüne kiralayın bakın xj ye çok yakın değerleri var yakıtta...
xj de servislik dediğiniz gibi bi olay yok basit araçlar bunlar, şöyle jeep bölümünü araştırın insanların yardım istediği konuları okuyun trabzonda samsun da çözemiyceğiniz bişey olamaz hemen hemen...ben mesela çorum da oturuyrum
işimi bi ayarlıyım, jeep cj8-chevrolet v8-otomatik şanzuman-aşırı bi yükseltme gibi epey teferruatlı bi araç bile yapmayı planlıyorum...hatta şu an param olsun hemen yarın başlarım...
xj nin de manueli var piaysada hatta satılık ta mevcut sitelerde...ama manueli pek tercih edilmez...disco dediğinizde 95-98 arası 17-20 lira civarında satılıkları var...
arazide epey farklı araç kullandım alın xj yada zj bakın keyfinize...hele arazide güzel bir takım lastik ve 2'' gibi çok az bi modifiyeyle neler yaptığına kullanırken bile inanamıyacaksınız..