peki Levent bey araçla off road yapmayı düşünmüyoruz,ben babamla aynı şehirde olmadığım zamanlarda (birde dizel cliomuz var,tatiller hariç ben trabzondayım babam samsunda) babam bu aracı tek araç olarak kullanıcak,ne yapıcaksınız die soracaksınız?karavanı çekecek,ava gidecek,ufak tefek çamurlardan çıkıcak en ufak bi yerde batmayacak bi araç istiyoruz.xj benim hayalim ve bir gün mutlaka alacağım bir araç.(kendi maaşıma geçtiğimde ilk işim diyebilirim

yükseltmeleri vicni mt lastikleri vs ) ancak babam ve kullanım alanını düşündüğümüzde konfor açısından yaşına rağmen yok yok denebilecek ancak vergisi yüksek yakıtı yüksek servisi zor 4.0 lpgli xjmi?yoksa suv sınıfı 2.0 lpgli bir araçmı önerirsiniz?dizel discolar deffler kafamdaki bütçemizi aşar şu anda..zorlanmak istemiyorum.freelander için hiç ama hiç iyi şeyler duymuyorum.tek alternatif kalıyor crv onunda xjninde manueli yok onuda babam istemiyor.tmm karizma olarak,konfor olarak,performans olarak xj.ancak günlük kullanımı bakımını yakıtını vergisini düşündüğünüzde siz ne yapardınız?