Cherokee ZJ 2 Çeker Şanzuman Tadilatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RICHI2727 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,304

RICHI2727

Yeni Üye
bilindiği üzere 5.2 yada 5.9 olan motor tipleri sürekli 4 çeker olarak üretilmiştir ve spor kullanımda çokta zevk vermemektedir , arazi şanzumanına eklenen çok ufak bi detay ve işçilikle araç 4 ağır 4 hızlıdan 4 ağır 2 hızlıya çevrilebiliyor tabiki hem yakıt avantajı hemde 2 çekerde drift imkanı sunuyor ve bu işlem içerdeki orjinal arazi vites kolunu kullanarak yapılıyor şu an gaziantepte yapmış olduğum 8 araçtan gözlemlediğim kadarıyla en uzağı 7 aydır hiçbir arıza çıkarmamıştır işlem garantili ve geri dönüştürülebilir şekilde yapılmaktadır ilgilenenler dialog kurabilir 0 544 744 29 29 erhan erkengel ve özel ölçü jeep spacerleri (flanşları) üretimimizdedir

Etiketler

Ynt: Cherokee ZJ 2 Çeker Şanzuman Tadilatı

bilindiği üzere 5.2 yada 5.9 olan motor tipleri sürekli 4 çeker olarak üretilmiştir ve spor kullanımda çokta zevk vermemektedir , arazi şanzumanına eklenen çok ufak bi detay ve işçilikle araç 4 ağır 4 hızlıdan 4 ağır 2 hızlıya çevrilebiliyor tabiki hem yakıt avantajı hemde 2 çekerde drift imkanı sunuyor ve bu işlem içerdeki orjinal arazi vites kolunu kullanarak yapılıyor şu an gaziantepte yapmış olduğum 8 araçtan gözlemlediğim kadarıyla en uzağı 7 aydır hiçbir arıza çıkarmamıştır işlem garantili ve geri dönüştürülebilir şekilde yapılmaktadır ilgilenenler dialog kurabilir 0 544 744 29 29 erhan erkengel ve özel ölçü jeep spacerleri (flanşları) üretimimizdedir

Erhan Bey, Bende aynı araçları sahibinden'de takip ediyorum. Bir sorum olacaktı. 4 ağır 4 hızlıdan 4 ağır 2 hızlıya çevirdiğinizi yazmışsınız. Bu halde 4 hızlı seçeneği iptal oluyor. Çamur gibi 4 hızlı konuma ihtiyaç duyulan durumlarda problem olmuyor mu?

öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler aracın 4 hızlı konumunu iptal ettiğimiz doğru fakat biz güneydoğu bölgesinde yani gaziantepte zaten genelde çamurlu şartlarda offroad yapıyoruz ve diğer bi konu araç 4 ağır konumunda 32 lastikle rahatlıkla 60 km hıza ulaşıyor ve buda çamurda bile aracın çıkması için yüksek bi süraat bir ikinci etkende araçlarımızı günlük yaşamda kullanmadığımız için hep üzerlerinde silverstone mt 117 ext. bulunuyor buda çamurdaki en büyek destekçimiz tabiki, ve eklemek ,istiyorum şu an elimizdeki bir zj şanzumanı üzerinde çalışmaktayız eğer istediğimiz randımanı verirse xj kasalar gibi
4 ağır 4 hızlı ve 2 hızlı olacak bunun içinde zj lerdeki boş konumunu kullanacağız ben cj 6 sahibiyim şu an kendi aracımda da 4ağır 4 hızlı 2 ağır 2 hızlı şanjuman kullanmaktayım

tabiki , ben zaten bunu keyfi yapıyorum çokta ticari boyutlu bi iş değil asıl yaptığım işim gaziantepte tekstil makina ve yedekleri üretiyorum bu sadece egoları tatmin etme yolu

RICHI2727' Alıntı:
BİLİNDİĞİ ÜZERE 5.2 YADA 5.9 OLAN MOTOR TİPLERİ SÜREKLİ 4 ÇEKER OLARAK ÜRETİLMİŞTİR VE SPOR KULLANIMDA ÇOKTA ZEVK VERMEMEKTEDİR , ARAZİ ŞANZUMANINA EKLENEN ÇOK UFAK Bİ DETAY VE İŞÇİLİKLE ARAÇ 4 AĞIR 4 HIZLIDAN 4 AĞIR 2 HIZLIYA ÇEVRİLEBİLİYOR TABİKİ HEM YAKIT AVANTAJI HEMDE 2 ÇEKERDE DRİFT İMKANI SUNUYOR VE BU İŞLEM İÇERDEKİ ORJİNAL ARAZİ VİTES KOLUNU KULLANARAK YAPILIYOR ŞU AN GAZİANTEPTE YAPMIŞ OLDUĞUM 8 ARAÇTAN GÖZLEMLEDİĞİM KADARIYLA EN UZAĞI 7 AYDIR HİÇBİR ARIZA ÇIKARMAMIŞTIR İŞLEM GARANTİLİ VE GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR ŞEKİLDE YAPILMAKTADIR İLGİLENENLER DİALOG KURABİLİR 0 544 744 29 29 ERHAN ERKENGEL VE ÖZEL ÖLÇÜ JEEP SPACERLERİ (FLANŞLARI) ÜRETİMİMİZDEDİR

işlemi antepte yapıyorsunuz galiba yanılıyormuyum?biraz detay vermeniz mümkünmüdür?

sadece ana şanzumana montajlı olan arazi şanzumanını söküp tarafımıza gönderiyosunuz bizdeki bir günlük işlem sonrasında tekrar tarfınıza sevk ediyoruz 1000 tl toplam masrafı olup tamamen aracın o naktadan arıza vermeyeceğini garanti ediyoruz ve istediğiniz zaman tekrar gönderip orjinal haline dönüştürebiliyosunuz

Ben şahidim uzun zamandan beri Gaziantep te kullanıyorlar. Kullanan arkadaşların kullanım tarzı ne kadar hoşumuza gitmese de yakıt tasarrufu kesin. Hatta %30 lara ulaşmakta. Erhan kardeşimizin ve babasının makina fuarlarına girişi zaten yasak. ;D Benim anladığım kadarıyla şanzımanı açıyor, dağıtıyor. Bir iki dişliyi yeniden yapıyor. Bir kaçınının yerini değiştiriyor. Vites hilaline bir iki ekleme ile araç 4H iptal 2H da kalıyor. Nasıl yaptığını bize de söylemedi ama yapmış işte. İşyerlerine devamlı gider geliriz. SNS den tutta 4 bilgisayarın başında operatörleri ile devamlı çizimler yapılıyor, makinaya aktalıyor filan filan. Bu kadar reklam yeter sanırım ;D

göktuğ abi çok teşekkürler beni iki dakikada prefosör yaptın çıkardın abi reklam için gerçekten sağol ama hakkını yoksayamam gezenbilirdede offroad etkinliklerindede bulunuyorsam bunda en büyük pay senindir daha beraber çok üretimler yapacağız abi beraber

mertbirincioglu' Alıntı:
işlemi antepte yapıyorsunuz galiba yanılıyormuyum?biraz detay vermeniz mümkünmüdür?
evet işlemi gaziantepte yapıyoruz ürünün geldikten sonraki tadilat süresi 1 gün ayrıntılar msjlarda farklı sorulara cevap olarak yazılı mert bey yine daha detaylı bilgi isterseniz tlf ulaşabilrsiniz

2h haline getirilen sistem, arkadan iki çeker olmak yerine önden 2 çeker şeklinde da yapılabilirmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler