Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu
merhaba mehmet kardeşim bu hafta ordaydım dediyiniz gibi yola toprak dökmüşler oh be dedim hanıma piknikciler giremicek neyse gelö vardıyımda bizden birkaç arkadaş vardı ilerliyen zamanda nasıl geçiyolarsa piknikciler gelmeye başladı ,insanlara belki bü şekilde yaklaşmak yanlış ama inanın insan gözüken hayvan bile demek istemiyorum aslında ,onlara hayvan bile denmez yediler içtiler olmaz böyle bişey abartmıyorum sanki savaş alanı öyle pislik bıraktıla, ordaki arkadaşlar'la sesli şekiılde eleştirdiyimiz halde bindiler araçlarınaq gittiler hani insan sarrafı oldum derlerya bende anladıyım kadarıyla onlara birşey söylesem inanın gene anlamazlar sonuçta maraz çıkacak,neyse arkadaşlarla temizledik ve tertemiz bıraktık,ve giderken baktımkı etraftakiler o kadar söylendik hakaret ettik genede pislik birakıp gitmişler söylesende anlamıyorlar,bir insan olarak ben insanolana bunu yakıştıramıyorum,zaten adamlara o aillelere bektıyında biraktıkları pislikten daha pis oldukları anlaşılıyor,saygılar kardeşim,omlara inat ben temizliyime genede devam edicem,saygılar.