aracınız hayırlı olsun,
bence de traktör yerine mantıklı bir seçim olmuş, 1 taş ile 2 kuş
dediğiniz gibi bazı eklemeler ile çok farklı kullanım alanlarına hitap edebilir.
bilmiyorum aracı almadan önce buradaki kullanıcı yorumlarını okudunuz mu? sanayi gerçekten çok çok zor bir iş, bir de kötü zamana denk gelmişsiniz, malum kış geldi ve bu araçların ustalarına soru sormak bile mümkün değil, başında durmadan aracı çıkartmak çok zor.
ben de sanayide çok iyi tanıdığım bir serviste başka marka bir araç topluyorum, ve inanın işler hiçbir zaman istenilen şekilde gitmiyor.
size şöyle bir tavsiyem olacak, eğer vaktiniz var ise bol bol gezin, farklı fiyatlar toplayın ve ne kadar güvenilir olursa olsun tek bir servise bağımlı kalmayın.. ayrıca iç trimlerin 15 bin tutabilmesi için her malzemenin sıfır kullanılması lazım bence (yeni klima takmadığınızı düşünüyorum). bence iyice gezin, tekrar fiyat alın, servisin önerdiği yerde yapılacak ise unutmayın ki servis sorumluluk almaz, ben tavsiye ettim der çıkar işin içinden, siz başında durmadan o iş yine yürümez. kaya kaydırıcı da mesela, tahminim yapılırken başında durmadınız?
başındayken bile düzgün iş yaptırmanın zor olduğu dönemde takip olmadan istenilen iş çıkmıyor maalesef.
son olarak maslak oto sanayi bu işler için hem doğru hem de yanlış adrestir, her işi orada yaptıracağım diye kendinizi şartlamayın derim, doğru adres neresi ise uzak da olsa gitmeye çekinmeyin.
mesela ben bakırköy de oturuyorum, servisim bostancı da (Jeep için), diğer aracın servisi ise sakarya da..
araç ve zeytin yetiştiriciliği paylaşımlarınızı da bekliyoruz. iyi seneler