CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,051

asilhector

Kamp III
Yer
Sarayköy/Denizli
Selamlar Arkadaslar,

Kendi aracimi offroad olarak hazirlamakta oldugumdan aracimdan cikma gercek krom ( havuza bandirma veya sonradan kromlatma degildir garantili kromdur alan Arkadas miknatisla deneyebilir ) on ve arka takim tampon satiliktir, en uygun fiyat veren Arkadasa verecegim.

Tamponlarin durumu resimlerde goruldugu gibidir resimler bu gun cekildi.

resim024v.jpg

resim025x.jpg

resim026.jpg

resim027b.jpg

resim028k.jpg

Tekliflerinizi gulgera@hotmail.com E-postayla verebilirsiniz.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Etiketler
Ynt: CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon

Selamlar Arkadaslar,

CJ 8 in disk frenli hidrolik direksiyonlu takim halinde on defransiyeliyle veya cok iyi durumda 35''X12.50/13.50X15 MT lastikle takas yapabilirim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

kardeş direksiyon kaç turdur fiyatı nedir?difransiyel cj 8 değil sanırım resımden oyle gorunuyo hem dar hem kampanalı

Selamlar,

Arkadasim satilik olan direksiyon vs, degildildir, krom tamponlardir, yukardaki yazimda krom tamponla takas yapabilecegim malzemeler yazilidir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selamlar Arkadaslar,

Satilik Krom Tamponlar, Takasta yapabilecegim malzemeleri altta siraliyorum.

CJ 8 in disk frenli hidrolik direksiyonlu takim halinde on defransiyeli olabilir veya cok iyi durumda 35''X12.50/13.50X15 MT lastiklerde olabilir.

Tekliflerinizi ozelden veya gulgera@hotmail.com E-postayla verebilirsiniz.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Guncel.

not: Lutfen gercek alicilarin mesaj atmasini Rica ediyorum, ciddi olmayan ve gereksiz sorular dikkate alinmayip cevaplandirilmayacaktir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Guncel.

Satilik Krom Tamponlar, Takasta yapabilecegim malzemeleri altta siraliyorum.

CJ 8 in disk frenli hidrolik direksiyonlu takim halinde on defransiyeli olabilir veya cok iyi durumda 35''X12.50/13.50X15 MT lastiklerde olabilir veya Warn vinc te olabilir.

Tekliflerinizi buradan, ozelden veya gulgera@hotmail.com E-postayla verebilirsiniz.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Guncel.

En uygun teklife satilik Krom Tamponlar,
Tamponlarla takasta yapabilecegim malzemeleri altta siraliyorum.

CJ 8 in disk frenli hidrolik direksiyonlu takim halinde on defransiyeli olabilir.

Cok iyi durumda 35''X12.50/13.50X15 MT lastikler olabilir.

Warn vinc olabilir.

3800 / 4200 calisir durumda orjinal CJ motorlarindan herhangi biri olabilir.

Tekliflerinizi buradan, ozelden veya gulgera@hotmail.com E-postayla verebilirsiniz.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Site kurallar geregi buradan fiyat verip pazarlik yapamadigimizdan dolayi ozelden veya gulgera@hotmail.com a tekliflerinizi yazabilirsiniz.

not; onceki yazimda belirtmeme ragmen yineliyorum, Lutfen gercek alicilarin mesaj atmasini Rica ediyorum, ciddi olmayan ve gereksiz sorular dikkate alinmayip cevaplandirilmayacaktir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Guncel.

En uygun teklife satilik Krom Tamponlar,
Tamponlarla takasta yapabilecegim malzemeleri tercih siralamasina gore altta siraliyorum.

Cok iyi durumda veya yeni 35''X12.50/13.50X15 MT lastikler olabilir.

CJ 8 in disk frenli duz veya hidrolik direksiyonlu takim halinde on defransiyeli olabilir.

Warn vinc olabilir.

3800 / 4200 calisir durumda orjinal CJ motorlarindan herhangi biri olabilir.

T 176 sanzuman olabilir.

Tekliflerinizi, buradan ozelden veya gulgera@hotmail.com E-postayla verebilirsiniz.

not; takas yapilabilecek malzemelerin arada olusabilecek fiyat farki gorusulur.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR