<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum.</b><br />
<br />
İlanın açarken vermiş olduğum örneklerden yerinde incelemek adına kalktım gittim üşenmedim. Sağa olsun İstanbul trafiğinden sonra araç sahibi arkadaşlar beni bitirdi. İlanları öyle bi dolduruyolarki, full+full zannedersin fabrikadan az önce çıkmış. Gel görki yazılan neredeyse hiçbirşey doğru çıkmıyor. Birine gittim şanzuman bitik vitese geçmiyo pas içinde ilanla ilgisi yok, başka birine gittim pijamayla bi arkadaş karşıladı sağa olsun, arabanın muayenesinin olmadığını yanına gidince söylüyo, utanmadan sormadınızki diyor pişkin pişkin, niye yapmıyorsun diyorum kaputu açıp üstten su koyuyor su alttan olduğu gibi geri çıkıyo, diyorum anlaşsak nasıl alıcam ben bunu, bir aydan önce bunun yaptırmasıyla, muayenesiyle uğraşamam diyor. Başka bi arabaya bakıyorum muayeneden geçmedi diyor, hani geçmişti diyorum, göstergesi çalışmıyomuş kaldı diyor, marş basmıyo zaten araçta.<br />
<br />
Velasıl kelam,eskiden bi örf,adet vardı. Biz araba satarken dediğimizin dışında bişey çıkınca masrafını verirdik seferi adamın. Bi hal hatır sorardık, yemek yedirirdik. Bunlar ihtiyaçtan değil adettendi. Devir çok değişmiş, o İstanbulda insanları insanlıktan çıkarmış onu gördüm, hüzünlendim birazcık... Konuyu saptırdıysam kusura bakmayın. Bu yollardan geçecek arkadaşlara belki örnek olur hiç yoktan.</div>