CJ-5 arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bydreams Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,580

bydreams

Yeni Üye
Yer
Ankara
Mrb arkadaşlar
Askeriyeden çıkma veya hurda halde sıfırdan toplamak için CJ-5 arıyorum, nereden bulabileceğim hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Etiketler
Ynt: CJ-5 arıyorum

slm öncelikle aramıza hoşgeldiniz ekonomik bi fiyata kendi kafanızagöre toplayacak bi araç arama çabası içerisindesiniz sizi .ok iyi anlıyorum ama bi detayı atlıyosunuz

5 yıla yakın bizamandır cj kullanıcısıyım 2 araç restore ettim bu işin ticaretini yapmıyorum ama zaman ve şartlar geregi sattım şu an 4 ardan beri yeni bi cj 6 ile ugraşmaktayım garaj bölümünüden görebilirsiniz sanayide sabahlıyorum bugün bile sanayide olucam büyük bi keyif benim için bunu söyleyeyim avantajlı taraflarım var çok kıymetli esnaf arkadaşlarım abilerim var etrafımda onların destegi beni körüklüyo bu yola
şindi birde aynanın arka yüzüne bakalım sizi bi test edelim bu sorulara bi cevap verelim
cj restorasyonu içinayırdıgınız bütcenizin tamamı nedir bitmiş haliyle neden soruyorum herkes bu yolu ucuz sanar bende öyle sanmışdım ilk başda dipsiz bi kuyuya taş atmaya benzer cj hayattır tarzdır ama ucuzbi oyuncak asla deyildir
bi hesap yapalım en ölüsü 5 6 binden aşagı cj bulamazsınız bunu arazide kullacaksanız adam etmeniz en boş haliyle size 15 bini geçer emn olun 20 bin maliyetle yakışıklı bi makine çıkar ortaya
ve bu fiyatların yarısına şu an yapılı cj bulma şansınız çook yüksek
bu restorasyonu yapacak cj konusunda tecrubeli teknik olanaklarınız narmı.
yoksa balta bi ustanın eline düşersiniz iş bittiginde farkedersiniz parayı çöpe atmıssınız yazık
en önemlisi parça tedarigi va takibi için ayıracak zamanınız varmı
nacizane önerilerimi degerlendireceginizi umudederim kesinlikle yapılmış bi cj alın derim size

genede kolay gelsin en kısa zamanda cj ile aramızda olmanız dilegiyle
d.çalıkoğlu

evedilaz' Alıntı:
Selam öncelikle aramıza hoşgeldiniz ekonomik bi fiyata kendi kafanızagöre toplayacak bi araç arama çabası içerisindesiniz sizi .ok iyi anlıyorum ama bi detayı atlıyosunuz

5 yıla yakın bizamandır cj kullanıcısıyım 2 araç restore ettim bu işin ticaretini yapmıyorum ama zaman ve şartlar geregi sattım şu an 4 ardan beri yeni bi cj 6 ile ugraşmaktayım garaj bölümünüden görebilirsiniz sanayide sabahlıyorum bugün bile sanayide olucam büyük bi keyif benim için bunu söyleyeyim avantajlı taraflarım var çok kıymetli esnaf arkadaşlarım abilerim var etrafımda onların destegi beni körüklüyo bu yola
şindi birde aynanın arka yüzüne bakalım sizi bi test edelim bu sorulara bi cevap verelim
cj restorasyonu içinayırdıgınız bütcenizin tamamı nedir bitmiş haliyle neden soruyorum herkes bu yolu ucuz sanar bende öyle sanmışdım ilk başda dipsiz bi kuyuya taş atmaya benzer cj hayattır tarzdır ama ucuzbi oyuncak asla deyildir
bi hesap yapalım en ölüsü 5 6 binden aşagı cj bulamazsınız bunu arazide kullacaksanız adam etmeniz en boş haliyle size 15 bini geçer emn olun 20 bin maliyetle yakışıklı bi makine çıkar ortaya
yoksa balta bi ustanın eline düşersiniz iş bittiginde farkedersiniz parayı çöpe atmıssınız yazık
nacizane önerilerimi degerlendireceginizi umudederim kesinlikle yapılmış bi cj alın derim size

d.çalıkoğlu

çok iyi özetlemişin olayı :smiley:

evedilaz' Alıntı:
Selam öncelikle aramıza hoşgeldiniz ekonomik bi fiyata kendi kafanızagöre toplayacak bi araç arama çabası içerisindesiniz sizi .ok iyi anlıyorum ama bi detayı atlıyosunuz

d.çalıkoğlu

Deniz abi, başka söze gerek kalmadı

aramıza katılmak isteyen arkadaşların moralini lütfen bozmayalım.buraya her yeni katılım yeni çevre demek.sizin düşündüğünüz bir cj severin yapabileği en akılcı iştir.bir araç alın ve yaptığınız her işin seceresini tutun ve resimleyin.yapılı bir araç aldığınızda hiç de tam anlamıyla yapılı olmadığını kısa bir zaman sonra anlayacaksınız.ulus otompotivde yapılı olmayan cj8 ler vardı.telefonu 0212 238 03 50.bir araştırın bakalım.cj8 ler cj7 ye en kolay değiştirileb ilen araçlardır.detaylı bilgi isterseniz yazın.tavsiyem yapılmamış aracı alıp yenilemenizdir.saygılar

5355' Alıntı:
aramıza katılmak isteyen arkadaşların moralini lütfen bozmayalım.buraya her yeni katılım yeni çevre demek.sizin düşündüğünüz bir cj severin yapabileği en akılcı iştir.bir araç alın ve yaptığınız her işin seceresini tutun ve resimleyin.yapılı bir araç aldığınızda hiç de tam anlamıyla yapılı olmadığını kısa bir zaman sonra anlayacaksınız.ulus otompotivde yapılı olmayan cj8 ler vardı.telefonu 0212 238 03 50.bir araştırın bakalım.cj8 ler cj7 ye en kolay değiştirileb ilen araçlardır.detaylı bilgi isterseniz yazın.tavsiyem yapılmamış aracı alıp yenilemenizdir.saygılar

bu cj yi alacak olan arkadaş sizi hep hatırlayacaktır :smiley: iyiki onu dinlemişim ve hurda bir cj alıp yeniden toplamışım diyecektir. :smiley:

5355' Alıntı:

100 cj saybine soralım bakalım kaçkişi bu fikirdedir

öncelikle profilde nerde olduğunu belirtmeyen arkadaşlar en azından hangi ilde olduklarını yazarsa buna göre bilgi vermek daha kolay olur

gelelim cj5 konusuna bircok şeyi söylemiş arkadaşlar ama cj bir tarz ve zevk işidir öncelikle boyun 180 ve üzeri ise cj5 dar kalacaktır sana off road için yapaçaksan boya döşeme aramazsan cok ucuzada araç maliyeti olur deli paralarıda bulmaz jeep i gidip tofaş reno gibi ufak araç yapan ustalara yaptırısan randıman alamazsın cünki cj ayar isteyen araçtır yani parcayı söküp takma ile olacak iş değil aksesuara girmediğin sürece yedek parcası ucuzdur ucuz derken kendi emsalleri içinde en hesaplı olandır komple ön takımı değişsen 300 tl geçmez alacağın cj de önler disk 4 ileri vites ki cj5 lerde imkansıza yakındır 4 ileri vites arkalarında şapkalı aks olması birde elektironik ateşlemede olunca geriye bişe kalmaz gerisi zaten kolay işlerdir ve jeep camiası ufaktır kim kimdir kimde ne var bilinir araştırmalarını buna göre yaparsan bence cok z evkli bir araç ortaya cıkabilir genele yazarsan bişe yapmadan önce eminimki tüm arkadaşlarımız elinden gelen yardımı gösterir

Ne diyeyim hocam moral filan zaten kalmadı da söylediklerinizde haklısınız, ayrıca öğrenci olduğum için karşılayamam heralde. Ucuz yollu bir cj arıyorum desem daha doğru olur.

Peki askeriyeden çıkma araçların ücretlerini bilen varmı?
Askeriyeden çıkma araçlar kesilip cj-7 yapılıyormuş bu konuda bilgisi olan varmı?

cj7 ler cj8 lerin kısa şaseli versiyonudur.bu yüzden kapı stilıni bozmadan sadece şasede oynandığında cj7 ye dönüştürülebilir.daha önce cj8 lerle ilgili telefon numarası vermiştim araştırın.bir işe gönül vermişseniz çaba sarfetmeden olmaz,moralinizi bozmayın,. bu platformda mutlaka aradığınızı bulacağınızdan eminim.ancak çabuk karar vermeden iyi araştırmanızı tavsiye ediyorum.

bence kesmeye biçmeye askeriyeden çıkma enkazlarla ugraşmanıza degmez alanın hayatı kayıyo ;D ;D ;D
bu kesme biçme işini yapacak usta bulmak gerçekden zor harttap masrafı çıkacak
askeriyeden çıkma bi araç topladıgınızda parça ve aksesuara verdiginiz paranın arabanın enaz 3 misli çıkar
daha önce bu konuyu cj sevdalısı arkadaşlarla defalarca tartışdık sonuç hep yapılı araç alıcının menfaatine çıkmışdır inceleyin görün

Kaportası ve mekaniği yapılı bir araç alın kesinlikle......

slm bende cj tutkunuyum bu arabaların lastıklerı o genıs halı benı delı edıyo ben bu aracları ılk arka sokaklar dızısınde gordum cok hosuma gıttı orda murat komserde vardı cok hos bıseydı o tarz bı arac ne kadardır kırmızı renk tercıhımdır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler