cj 5 cilere duyrulur international ön arka difransiyal...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİHAT Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,541
C

CİHAT

Ziyaretçi
seneler önce orman bölge müdürlğünden aldığım enterlerin bir kısmı hurdaya gitti şimdi 2 araçım kaldı biri 4x4 diğeri 4x2
toplarım diye almıştım malesef toplayamadığım için hurda verdim 4x4 kalan parçalar
2 adet ön difransiyel
1 adet arka difransiyel
2 adet arazi şanzımanı
2 adet de normal 4 ileri janzımanı bulunmaktadır
foto ekliyorum belki ilgilenen olur diye

Etiketler
Ynt: cj 5 cilere duyrulur international ön arka difransiyal...

.

100_1807.JPG

100_1802.JPG

100_1798.JPG

100_1797.JPG

100_1803.JPG

ön arka difransiyallerin 2 si birlikte istediğim fiyat 600 tl dir pazarlıksız bilginize bulunduğum yer canakkale kangırlı köyü
ulaşım için 05542255419

+şanzumanlar hakkında detay ve fiyat alabilirmiyiz araziler ve resimleri
ana şanzumanlar arazilere uyumlumu acaba ve detaylı serilerini ve kodlarını yazarsanız ne oldugunu daha iyi anlar onagöre degerlendiririz

şanzımanlarıda bi ara detaylı cekip eklerim bir iki adet farklı sanzıman var elimde

acaba defransiyeller çekişmi süratmidir bana çekiş lazım....ona göre düşüncelerim varda...birde bunlardsa 5 bijon değilmi? bilgi bekliyorum cihat bey

difransiyaller 5 bijonludur ağır devirlimi yoksa seri devirli difransiyel olup olmadıklarını bilmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri