CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,591

Etiketler
Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

Ergün abinin aracında bi problem var sanırım çamura girmediğine göre araçta bi problem var galiba ergun abi yok sa bu araç ta 4 çeker yokmuuu????ergun abi aydınlat bizi... :D ;D ;D

Acele etmeyiiiinnn....! :p

Randevu aldımmmm...!!!! ;)

Çarşamba günü İstanbul Sheraton otelınde,
Saat:14:00'te beklıyorlar arabamı... :smiley:

Sağlık & Güzellık katında;
Çamur ve yosun banyosu için..... ;D ;D ;D
Sadece kızlar ilgilenecek onunla... ;) :-* :-*

I LOVE MY JEEP

ben toplamak ıcın bır yıla yakın ugrastım sıfır gibi çiktı ınsanlar nazar boncugu falan hedıye ettı
sabahına arazıye gırdım rengı bellı olmuycak sekılde camurla eve geldıgımde komsuların bana bakısını hıc unutmam

Bende güzelliğe önem veririm. Ama ÇAMUR banyosu ile ;D Hemde aracımı doğar doğmaz alıştırdım. ;)

Sofular Çamur Etabı.jpg

Ben hala ön arka kilitleri merak ediyorum.(%100 ) mü diye.
Birde kaldırıma çıkarken falan işe yarıyorlarmı ;D

Aracı aldığımda ön ve arka difransiyel kilitlerinin olduğunu biliyorum.?? Aldığım kişi Taroto Tarkan. Ona sormam lazım. ::smiley:
Bana bilgilerini vermişti ama bulamadım bir türlü. :-\ Danamıydı? İnekmiydi öyle bişeydi ;D ;D ;D

Jeep34' Alıntı:
Bende güzelliğe önem veririm. Ama ÇAMUR banyosu ile ;D Hemde aracımı doğar doğmaz alıştırdım. ;)

Bu araba daha önceden açtığım bir konuya (" Offroad araçları neden genelde eskidir ??" ) en güzel cevap...
BRAAVOOOO....!!!! Mükemmel bir araba..!! Helal olsun...!!!

Dana Akslar olmasın sakın.;D Ergun bey benimki latife.
Gerçekten çok ciddi ve güzel toplanmış bir aracınız var.
Allah kaza bela vermesin. Çamurunuz bol olsun. ;D

Benim delikanlıdan
Bir kaç resim daha....

Aslında çok güzel videolar var (bol bol azdığımız) çektiğim ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum...:(

1.jpg

3.jpg

Photbucketle resimleri yüklüyorsanız .
sadece resim yerine video yu seçin
gerisi otomatik olarak resim gibi hallolur.

Zannadersem ayni şekilde yukleniyor ama bende denemedim moderator arkadaşlar yardımcı olursa bende yararlanmış olurum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR