CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,560
Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

Yavuz İsoff 2009 ercova yaylası.
Debelenmek için biraz uzak ,biz buralarda bir yer buluruz artık.:smiley:
14 Aralıktaki defender rampasına iştahla bakıyorum şimdilik.
Keşke durumu ayarlayıp bende gitsem baya zevkli olacak.

Etiketler

Uzakmış, Sendede cesaret tavan yapmış , tek başına , kalsan kulak arkasına kadar çamura batmadan çıkramazdın senin küheylanı.

KEREM BEY ORAYI BİLİYORUM.GEÇEN SENEKİ KAMPTA BENDE D-MAX LE GİRDİM.DÖNÜŞ YOLUNDA OTOBANDA İNSANLAR UZAYLI GÖRMÜŞ GİBİ BAKIYORLARDI.

Valla banada garip garip baktılar dönüşte. Motorun altındaki koruyucu levha yüzünden 3 kere alt yıkamaya soktuk hala biryerlerinde hatıra çamurlar kalmıştır.

yahu üşenmeden 5 sayfadaki yazıları okudum her yeni sayfaya geçtiğimde bu canavarı kirli göreceğim diye heveslendim ;D ama boşa çıkt

nerede bu CJ ??? ;D

sız bence bayramda bu cj ye calısın tanınmıycak hale gelsın her yerı camur olsun
ben kıskandım rengını cok yakısmıs
bosa dememısler kırımızı olsun 5 fazla olsun dıye :D

Taaaaaaaaammaaaaaaaaaaaaamm.....!!!!!!!! :D :D
Çamurlayacağımmmmm....! ;)
(Jeep'imin yerine ben çamurlansam olmazmı??? saymazmısınız?? ::smiley:
Toplanın götürün beni biryerlere....! :-\
Bayramda İstanbuldayım hiç bir programımda yok...! ::smiley:
Hadi tecrübeliler...!
Nezaman, nereye gidiyoruz..??? ::smiley: :eek:

Çamurdada kullanabileceğim bir araba örtüsü varmı??? ???

;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.