Cj-5 toplsam nasıl olur? Yoksa hiç bulaşma hazır mı dersiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gkr3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,693

gkr3

Ana Kamp
Herkese selam.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi bir cj-5im olsun istiyorum cj-5ler ile iligili bilgim var.Aşık işi olduğunu bilioyrum onun o karizmasını o hatlarını o duyduğum motor sesini hiçbir araçta bulamıyorum.Öncelikle aklımda hiç bulaşma hazır al diyordum fakat daha sonra babam fikirimi çeldi.20 yıldır tanıdığı dost diyebileceği bir kaportacısı var eli gerçekten iyi bilidiğiniz sanat yapıyor ayrıca babam ne zaman onu görmeye gitse bende her fırsat giderim onu izlerim falan filan.Bu kaportacının da civarında komşusu olan boyacıymış elektrikçiymiş falan filan ihtiyacımız olacak bir çok usta var dostları arkadaşları var.Öncelikle bu iş kafama yattı kendi cj mi kendim toplama.Fakat aklımda önceden de bulunan bir takım sorular geldi.İlk önce toplamaya değer mi diye sormak istiyorum(araç için değil maliyet açısından).Astarı yüzünü aşarmı.Yapacağım işlemler en fazla ne kadar tutar?Hazır olarak alsam daha karlı mı olur?Falan filan işte.Bana sahip olduğunuz tecrübelirinizi aktarırsanız gerçekten çok faydalı olacaktır
saygılar

Etiketler
Ynt: Cj-5 toplsam nasıl olur? Yoksa hiç bulaşma hazır mı dersiniz?

slm arkadaşım 2 cj saybi olarak hazır al cj zede olma derim
kendimden örnek vereyim 16 bine malolmuş cj 6 yapılı aracı 12 bine aldım bende bimiktar masraf ettim şu an 8 bin istiyorum satılık bölümünde aracım alan nakadar karlı bak kafadan 1 cj parası :smiley:
15 bine mal ettigim cj 5 aracıma 10 bin istiyorum oda keza satılık yani 0 dan toplamakdansa BİNİCİDEN bütcene göre en hesaplı ama yapılı bi araç alırsan daha maliyetsiz olur bence

Hazır yapılı bir CJ alın derim...

Eğer imkanınız varsa tabi zevkinize toplayın derim ama sağlam usta orjinal parça kullanarak... ;)

Sıfırdan bir cj rahat 40 bini bulur... ;)

bestop,jant,lastik,kilit,kaporta,motor vs...

forumdaki araç toplama hilkayelerini lütfen sabırla okuyun tamamına yakını size iyi toplanmış bir aracın en az %30 daha ucuza malolacağını söyleyecektir. hele hele hevesle toplayıp da toplarken çektiklerinden dolayı hemen toplama sonrasında satılan bir tane bulursanız ne ala.

CJ konusunda uzman değilim, araç toplama konusunda da. Ama genel kanı ve etrafımda gördüğüm yapılmış almanın daha avantajlı olduğu.
Ne istediğinize karar verip ona en yakın yapılı bir aracı almanız sanıırm daha mantıklı ama bu iş mantıktan ziyade gönül işi. Karar sizin.

Sorunun cevabı gayet açıkça verilmiş. Eminim mesaj alınmıştır.

Uyarılarınız için teşekkür ederim

Bencede hazır alın alcağıız kişiler sizin yerinize yapmış olur zaten

Selamlar,

Yeniden toplamak zevk isidir parayla olculmez isin icine kaca toplarim hesaplari girdimi 2 hatta belki 3 CJ 5 alinir harcanan parayla.

Bir aracı alıp yeniden restore etmek gönül işidir o araca ruhunu emegini ve kişiligini eklersin maddi degeri ölcülmez belkide harcıycan parayla arkadaşlarında belirttigi gibi 2 adet arac ala bilirsin . Arac resterasyonu arac hakkında detaylı bilgiye sahip olman ve cok iyi bir ekiple calışman durumunda zefk olur aksi taktirde kabusun olur. Daha önceden böyle bir deneyimin yoksa ve olayın maddi yönünüde hesaba katarsan iyi toparlanmış bir arac alman uzman tafsiyesidir tecrübeyle sabittir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR