CJ-6 Konusunda yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esperanto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,888

esperanto

Kamp II
Yer
istanbul
yine başka bir araç buldum fiyatda baya cazip geldi yorumlarınızı bekliyorum

araçla ilgili bilgiler

4200 motor 3 ileri vites,elektronik ateşleme,hidrolik direksiyon,üstü fiber açılır. Boya yenidir,çalışmayan bir parçası yoktur. Muayenesi yeni yapıldı 2011'e kadar geçerlidir. Kapaşı garaj arabasıdır.Yanında 4 adet jantlarıyla birlikte yeni OK 144 LASSA verilecektir

aday 6.jpg

aday 2.jpg

aday 3.jpg

aday 7.jpg

Etiketler
Ynt: CJ-6 Konusunda yardım

Cengiz abi bu araç CJ-7 kupasına çevrilmiş..Daha önce görmedim ama diri duruyor..Ruhsatta cj-6 yazabilir..Ama bu araç CJ-5 uzatma sanırım...Yada şanzuman değişmiştir cj-6 kısaltılıp... 6 larda 4 ileri sr-4 çıkar...

araç fena durmuyo kesip cj 7 ölçülerine getirmişler. ufak tefek tadilatlarla güzel olur.
sahsen ben alıcak olucak olsam ilk önce direksiyonu değiştirirdim, sonra ön sinyaller özellikle arka yan sinyalleri orjinal yerine getirirdim tabi benim liste uzar gider. :D
daha detaylı bilgi alabilirmisiniz mesela modeli ne sanzuman ne (büyük ihtimalle t 150 dir) diferansiyeller ne vb. bunları bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz.

Merhaba
Bu araç 80 model 4.2 motor 2 bare carb. LPG görmemiş.tek marş alıyor :smiley: 3 ileri t-150 şanzuman var üstünde.ama ayna mahruti oranlarına bakmak lazım.43/14 mü 41/10 mu bakmak gerekli.sahibi bilmiyor.Ben kullandım aracı bana fena gelmedi.Orjinal cj 7 standartlarında yapılmış.iş döşemelerinde bi bak tadilat gerekliydi sanırım.Aklıma gelenler şimdilik bunlar.Zamanında incelemiştim aracı.Araç ve hardtop ölçülerini ölçmüştüm zamanında çok büyük oransızlık yoktu.
Bence güzel bi araç.tabi bayadır yatıyor araba.bi ustayada baktır derim

Aklıma gelenler bunlar ::smiley:

kasa benimde hoşuma gitti ama teknik ve motordan pek anlamıyorum o yüzden yorumlarınız çok yardımcı olucak tşklr

araç sahibini aradım şimdi :'(2 gün önce satmış =( kusura bakmayın arkadaşlar yordum sizi ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler