CJ 6'nın Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATİ79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,805
Ynt: CJ 6'nın Yeniden Doğuşu

Ati Bey, aracınız hayırlı olsun. inşallah çok güzel olur ve burada paylaşacağınız bilgilerle hepimize ışık olacaksınız buna eminim.

Etiketler

tekrar herkeze merhaba,

aracın motoru sonunda toplandı konu başında söylediğim gibi motorun içinde bulunan bütün parçaları orjinal yenileriyle değiştirdim..

toplam maliyet parçalar 3.000 tl tutdu 750 rektifiye 750 de motor ustasına toplam 4.500 tl ye motoru bitidik.

motorun toplanmış boyasız halinin fotograflarını çektim sizlerle paylaşmak istedim...

SANY0747.jpg

SANY0748.jpg

SANY0749.jpg

SANY0750.jpg

allah kolaylık ve bol para versın atı bey cok ınce detaylara kadar gırıyorsunuz bır motor parası harcamıssınız motora
bu gıdısle cj6 sıfır fabrıkadan cıkmıs gıbı olacak 2010 cj6
renk aracın orjınal rengımı olacak yoksa degısıklık dusunuyormusunuz
saygılar ılkay

up8453' Alıntı:
allah kolaylık ve bol para versın atı bey cok ınce detaylara kadar gırıyorsunuz bır motor parası harcamıssınız motora
bu gıdısle cj6 sıfır fabrıkadan cıkmıs gıbı olacak 2010 cj6
renk aracın orjınal rengımı olacak yoksa degısıklık dusunuyormusunuz
saygılar ılkay

para konusunu hiç sormayın bu işin içine bir girdinmi kendini kurtaramıyorsun :smiley: bilseydim böle olacağını baştan yeni bir motor alırdım zaten;) aracın rengini jeep rubicon yeşili düşünüyorum boyayı yaptım bire bir rengi bulduk..

rubıcon yesılı tahmınımce on numara duracak cj6 da
ben soylemıstım 2010 model rubıcon cj6 olacak dıye ;D ;D

bugun kaporta yeni fotograflar çektim sizinle paylaşayım... aracın bütün aksesuarları söküldü kaporta işlemi için hazır hale geldi..

SANY0751.jpg

SANY0752.jpg

SANY0753.jpg

SANY0754.jpg

SANY0755.jpg

ATİ79' Alıntı:
inşallah iyi birşey olması için elimizden geleni yapıyoruz.. cj leri yaşatmalıyız ;)
öncelikle calışmalarınızada başarılar dilerim ustam benim 77 cj5 var buna of road lastik almak istiyorum bu konuda bi yardımcı olursanız memnun olurum hakan kılıçarslan

hakan6135' Alıntı:
öncelikle calışmalarınızada başarılar dilerim ustam benim 77 cj5 var buna of road lastik almak istiyorum bu konuda bi yardımcı olursanız memnun olurum hakan kılıçarslan

tabiki yardımcı olurum.. öncelikle değerli hemşerim (61 :smiley: ) bu iş için ayırmış olduğun bütçe nedir ? aracının yüksekiğinin durumu nedir ? ayna maruti oranların nedir ?

euzlu' Alıntı:
ee, olduk mu 3 Trabzon'lu? : ))))
bize her yer trabzon.:smiley: aracın valla aynasından maysanından anlamam yani anlıcanız ben kargadan başka kuş tanımıyorum hemşerilerim bu işe yeni başlatık hastalık arac 3.800 motor 1977 model ne masraf gider buna bu ayna maruti oranları nasıl inan onda hic bilgim yok bu konuda artık sizler gibi üstatlara başvurduk...işi bilene sormak lazım

hakan6135' Alıntı:
bize her yer trabzon.:smiley: aracın valla aynasından maysanından anlamam yani anlıcanız ben kargadan başka kuş tanımıyorum hemşerilerim bu işe yeni başlatık hastalık arac 3.800 motor 1977 model ne masraf gider buna bu ayna maruti oranları nasıl inan onda hic bilgim yok bu konuda artık sizler gibi üstatlara başvurduk...işi bilene sormak lazım

anladım abi.. senin yerinde olsam aracı yeniden toplamam çok para harcıyorsun ve sonunda karşığını alamıyorsun ! eğer gerçekten biniciysen ve uzun yıllar sürecek bir tutkuysa o zaman bu işin zevkini parayla ölçemezsin.! 33'' lastiğe kadar standart ayna maruti oranıyla kullanabilirsin tabi aracının yüksekliği bu lastiğe uygunsa. senden ricam aracının fotografını çekebilirmisin bu sayfada paylaşırsan ona göre işimiz kolaylaşabilir.. bu sitede benden çok daha tecrübeli abilerimiz ve kardeşlerimiz var onlarda sana bilgi aktarımında bulunacaklardır diye düşünüyorum resmi korsan daha çok fikirler gelecektir.
saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.