Ynt: CJ 6'nın Yeniden Doğuşu
olduk valla
euzlu' Alıntı:ee, olduk mu 3 Trabzon'lu? : ))))
olduk valla
euzlu' Alıntı:ee, olduk mu 3 Trabzon'lu? : ))))
antalyada birinde 33 maxsis var lastik jantlan birlikte bunları alıp taksam herhangi bir uygulama yabmama gerek varmı reimlerinden bir kacını gönderimATİ79' Alıntı:anladım abi.. senin yerinde olsam aracı yeniden toplamam çok para harcıyorsun ve sonunda karşığını alamıyorsun ! eğer gerçekten biniciysen ve uzun yıllar sürecek bir tutkuysa o zaman bu işin zevkini parayla ölçemezsin.! 33'' lastiğe kadar standart ayna maruti oranıyla kullanabilirsin tabi aracının yüksekliği bu lastiğe uygunsa. senden ricam aracının fotografını çekebilirmisin bu sayfada paylaşırsan ona göre işimiz kolaylaşabilir.. bu sitede benden çok daha tecrübeli abilerimiz ve kardeşlerimiz var onlarda sana bilgi aktarımında bulunacaklardır diye düşünüyorum resmi korsan daha çok fikirler gelecektir.
saygılar..
ATİ79' Alıntı:olduk valla![]()
hakan6135' Alıntı:antalyada birinde 33 maxsis var lastik jantlan birlikte bunları alıp taksam herhangi bir uygulama yabmama gerek varmı reimlerinden bir kacını gönderim![]()
hakan6135' Alıntı:ne diim allah nazardan saklasın seni dağda bayırda görürüsek cıkmayalım olduğumuz terden kablan gibi duruyor senib mmotor kac..
ATİ79' Alıntı:4.200 cc sıralı 6satıyorum bunu.. yeni arac topluyoruz cj6 onu yapıp ona binecem
![]()
hasanfb' Alıntı:Kolay gelsin güzel bir CJ daha çıkıyor piyasaya...
Motoru inceledim herşey sıfır cillop gibi olmuş...![]()
ATİ79' Alıntı:valla hasan doğru söylüyorsun aracın heryerini sıfırlıyoruz. sağolsun murat ustamında ellerine sağlık.. inşallah kaportayı ve iç döşemeyi ve bestop da hallettikmi işlem tamamdır.. saygılarr
hasanfb' Alıntı:Bu arada kaporta yapılırken rollgace yapılsa çok iyi olur...