Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MURAT SIMDIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,496
Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

IMG_0087.jpg

013.jpg

Etiketler

çok yakışmış murat antalya jeep görsün biraz. ben ankaraya döndüm antalya sana kaldı ;D
özlemişim akdeniz sanayiyi, azmı süründüm oralarda
bu arada sen lastikleri değiştirmemişmiydin

Ozan merhaba tekrar;henüz alınan hiç bir yeni ekipmanı üzerine bağlamadım.Tamponları,vinç,spot farlar ve lastikler daha takılmadı.Önce hardtopın işini çözüp sonra diğerleri ile ilgileneceğim.Şu an görsen tozdan diğer şeylerden içi gözükmüyor.Bu arada ne yapıcan Ankara'da gelsene .Senin araba çok güzel burada bir otel sahibine veririz sen de istersen zj ya da xj serilerine geçersin.

sabırsızlıkla bekliyoruz son halini
ben antalyaya ara sıra geliyorumda cj gelmez bir daha o tarafa
zamanında o otel sahipleri ve benzerleri ile çok uğraştım yolda durduranlar oldu satmadım özellikle rent a car cılar
hiç biri umrumda değilde sanırım sea life ın sahibiydi yanlış hatırlamıyorsam, 65 mustang le takas etmek istedi ben yanaşmadım sonradan keşke verseydim dedim ama giden gitti

Tabii iç ksımda ben kaplama yaptırtmayacağım,sadece beyaza boyatacağım.Hard top çok sağlıklı ama en önemli konu inanılmaz uğraştırıyor.

Orjinal ; işlemleri ise farklı kalıp hem cj7lere hem wranglere uyuyor.Öncelikle aparatlar ile araca uydurulması lazım üstelik de seçenekler çok fazla oluyor.Daha hafif istersek içeriye özel boya ile yok konfor istersek döşemecide kaplama yaptırarak .Camlar plexi istediğimiz renk ve daha bir çok seçenek branda fiyatına da mal edebiliriz sanırım

hayirli olsun cok guzel olmus , maliyet kaci buldu?? gule gule kullanin ,ve imalatcisi kimdir nerdedir?? saygilar

Ahmet bey Antalya dayız öncelikle bir wranglerdan orjinal kalıp aldık.Yanlız sıkıntı şu kalıp dışı temiz olması için ikikez döküm yapılıyor.Yaniorjinal kalıbımızın üstüne döküyoruz.Sonra temiz olması için çıkanı kullanıyoruz.Sonra aracın üstüne uydurma süreci başlıyor.Tam oturtulduktan sonra detay işçiliği başlıyor.Aracın sağlamlığı içinde ikinci veya üçüncü katlar atılıyor.Şu anda biz buaşamadayız.ama en güzel yanı orjinal oluyor ve bestop brandadan en fazla 100 tl fazla oldurmaya çalışıyorum.Tamamladığında tüm dostlarla paylaşacağım.Herkese yaptırırız.

ivedi cevabiniz icin cok tesskur ederim, gerci ben arastirdim,, 3000$ gibi fiyatlar isteniyor ama bunlar astronomik fiyatlar oldugu icin size danismak istedim, cunku aracin eti ne budu ne? degilmi?:smiley: allha kolayli ver sin , gelismeleri takip ediyorum saygilar:smiley:

Tamam en az yarısına maletmeye çalışıyorum ama orjinal olması da çok önemli ben bir taslak hazırlayacağım isteyen istediği kadar süslesin.fiyat da ona değişir ama çok şişik fiyatlar içiniz rahat olsun kalıp sorununu çözdük detaylar uğraştırıyor ama halledebilirsek hepimizin sorunu hallolucak İnşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR