Sizin araç da uzunca, sorun olmaz sanırım)))
Şimdi hatırladım, bir de ön şaft daha kısa olduğundan fazla eğimden ötürü uğuldama yapmıştı. İnternetten araştırıp resim vs götürüp double cardan şaft yaptırmıştım....Daha hatırlamadığım neler var acaba)))))
selam arkadaşlar aracın yükseltme işlemi yarıya gelindi makaslar uste alındı arka amortisörler kullanılacak ancak önler patlat yenisi alınacak önlerin fren hortumları yetişti ancak arkadar 10 cm uzuyacak ayrıca şuan şaftlar ucunda tutmakta test edilecek ve uğultu varmı bakılacak ayrıca ne kadar uzatılacağıda kesinleşecek ayar verilecek sağ tarafta makaslarda bir sorun var biraz bükülmesi gerek onlara ayar verilecek şu an en büyük problemim araca binemiyorum acil basamak şart )
değerli arkadaşım
direksiyon rotunu ısıtıp eğmekle hiç iyi yapmamışınız Allah muhafaza direksiyon sakaya gelmez o rotun orjinalini bulun yükseltmeye göre olanını ve değiştirin derim .
hiç sağlıklı gözükmüyor.
evet zaten benimde içime sinmedi bu yüzden paylaştım bir arkadaşım beni aradı ve bu şekilde olmaması gerektiğini söyledi haklısınız başka bir çözüm arayışına girdik bu şekilde gezme olayı çok olacak
rot kollarını soadan sonra makasın üstüne alan rot kolları dahil komple bir kit var arastırın derim bende cj5 kovanlarına göre olanı var ama 8 kovanına olmaz bosta duruyor
Wallahi benimde kafam allak bullak oldu en iyisi binip test etmek benimde kafamı sarmadı usta oraya yük binmiyor diyor ancak nette bu sekilde yapan bir kac resme rastladım ancakonlar yan tarafına lama demir kaynatıp saglamlastirmislar bakalim kullanip kendim karar verecegim zorlamadan
şanzumanı elden geçirdiğinizi görüyorum karadenizdeyim cj8 t170 şanzumanım arızalanınca indirdik süpersonik bi ustamız dağıttığı şanzumanı geri toplayamadı şimdi o şanzumanımı faliyete geçirmeyi düşünüyordum da maliyeti ne tuttu size acaba benim şanzumanımda da sizinki gibi birkaç dişli'nin artık dişi bulunmuyor ama bütün parçaları eksiksiz içinde dağıtılmış bi vaziyetde tabi...