cj 8 t 176 şanzıman

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan himbere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,078

himbere53

Kamp II
Mesajlar
295
Tepkime Puanı
0
83 model cj8 aracımdan sokmeyı dusundugum orjınal şanzımanı var t 176 ve bu sanzımanı sokup daha agır bı sanzıman takacagım benım aracım dızel oldugu ıcın cekmıyor bu sanzıman fıyatı konusunda bı bılgım yok teklıflere acıgım ıhtıyacı olanlar 5374002873 numaradan bana ulaşabılır.
 

Etiketler
Ynt: cj 8 t 176 şanzıman

kafanızda bir rakam vardır elbet varsa kafanızda bir rakam yazın aşşa yukarı bu arada arazisi üzerindemi acaba
 

Ynt: cj 8 t 176 şanzıman

tabıkı sanzıman full arazısı ustunde kendı aracımda suan aracımda daha 186000 de yorulmamıs yanı asfaltta kullanılmıs zorlanmamıs tır halıyle sanzımanıda cok guzel ama benımkı dızel fort motoru var ve performans yok ama sımdı ısuzu tdı motor ve arazı sanzumanını buldum ve takacagım net bı cevap beklıyorum onun ıcın orjınal sanzumanını satmayı dusunuyorum cunku motor bana bıraz pahalıya mal olacak sanzumanı satsam az da olsa destek olur bana fıyat konusuda bugun bıkac yerde arastırdım 1500 cıvarı gıbı fıyat edıyomus bende o cıvarda satarım
 


Ynt: cj 8 t 176 şanzıman

jeep serısının en saglamı dıye bılınıyo benınmkı cok temız km yapmamıs ben 1500 e verırım
 




Ynt: cj 8 t 176 şanzıman

senın dedıgın jeeplerın kasalı olanında var agır hızmet ama buda hem asfalt hem off road ıcın super
 

Ynt: cj 8 t 176 şanzıman

himbere53' Alıntı:
senın dedıgın jeeplerın kasalı olanında var agır hızmet ama buda hem asfalt hem off road ıcın super

2 çeker demek istediniz sanırım. doğrudur. enter kaiser gibi araçlardan çıkıyor T18-T19 . ağır hizmet. volant muhafaza cuk diye oturuyor cj motoruna .. asfalt için biraz ağır..
 

Ynt: cj 8 t 176 şanzıman

evet ınter zaten cj motoruyla aynı motoru kullanıyo ama bıde cj nın kasalıları var orjınal ama pıyasada pek yok askerıye kullanırdı ınternette gordum bende
 











Ynt: cj 8 t 176 şanzıman

ustam şazıman sağlam ise ihtiyacım var jeep cinin derdinden yine jeepci anlar sana belki az gelebilir ama karcı felanda değilim 1000 TL hemen hesabına çıkarta bilirim. zaten bu sitede amacın insanların kendi aralarında alış veriş yapması tasarlanarak yapılmış bazı arkadaşlar size bu işin ticaretini yapan karcı arkadaşlara yönlendirebilirler ama bence yanlış yapıyorlar siz iyi düşünün yinede ihtiyaç sahibi olanları kollayın derim bana verip vermemende şart değil.zamanınızı aldığım için kusura bakmayın, TŞKLR.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Mesajlar
1,527,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst