CJ-8, Wrangler ile birleşti... Çok da güzel oldu... Ama malesef satıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Oto Gürbüz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,057
Ynt: CJ-8, Wrangler ile birleşti... Çok da güzel oldu... Ama malesef satıyorum...

kabasakal73' Alıntı:
Selam Selçuk,
araç çok güzel, alan da satan da hayrını görsün,
sana da şimdiden hayırlı teskereler dilerim.
selamlar

Sağolasın Bilge kardeşim... Dur bakalım şu açıköğretim sonuçları iyi gelirse ertelenebilir askerlik... Hayırlısı olsun....

Etiketler
Ynt: CJ-8, Wrangler ile birleşti... Çok da güzel oldu... Ama malesef satıyorum...

Fiyat: 30,000 TL Güncel....

araç şahane görünüyor :eek: ben olsam askere giderken yanımda götürürüm ;D

ozer kamalak' Alıntı:
araç şahane görünüyor :eek: ben olsam askere giderken yanımda götürürüm ;D

Askerlik ertelendi gibi... AÖF sınavları şahane geçti!! ;D [SIZE=78%] Fakat araç yeni bir proje için hala satılık... [/SIZE] ;)

GÜNCEL VE SON FİYAT 28,000 TL...............

Akşam günceli... ;D

Pazartesi günceli... ;D

Haftasonu günceli... :D

13. "Güncel"....
Malum sitede de fiyatı düşürdüm arkadaşlar... Kaçırmak istemediğim bir araç var o yüzden fiyat kısa bir süreliğine 25.000 TL'ye çekilmiştir... Pazarlıksız son fiyatıdır...

Güncel... Kaçırmak istemediğim aracı kaçırdığım için fiyatı düzelttim... 28000 TL...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR