Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oktaycj 6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,481

oktaycj 6

bambam ilk aldıgım da yakışan oydu
Mesajlar
104
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Arkadaşlar daha önce yaşayan varmı bilmiyorum.... 4l konumuna aldıgım arazi vitesim çıkmıyor ve 1 . 2 . viteslerde özellikle virajlarda büyük bir takırtı yaparak aracı sarsıyor neden yapar bunu.....
 

Etiketler


Ynt: Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

Muhtemelen arazi şanzımanındaki ay tabir edilen parçada sorun var. Daha önceleride 4 H veya 4L a zor girip çıkıyorduysa A. şanzımanınızı açtırıp elden geçirmekte fayda vardır.
 

Ynt: Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

tesekkürler söylediklerinizi bir yaptırıcam sagolun
 



Ynt: Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

t 18 1b şanzımana sr 4 arazi vitesi uyarmı bilgisi olan arkadaşpaylaşırmı lütfen...sagolun....
 

Ynt: Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

arkadasım sana yardımcı olayım her sanzıman uyar ama ıs ustada bıter takan ustanın ve ustanın torna tesvıye ustasının ıkısı bır calısıp yapacagı bır ıs mısal ben osmanıyede kendı ısyerımde bu arada ısyerım askam yetkılı servısı ve jeepler ve genel araclar uzerıne cok detaylı bır servısız kendı kullanmıs oldugumuz cj6 ya 5 ılerı sanzıman taktım ondan oncede 4 ılerı takmıstım ıs ustada bıter anlayacagım eger yolun duserse gel sanada uygun bır fıyata uygun bır sanzıman takalım emın ol bınlerce defa sanzıman taktık ve tum taktıranlar memnun kaldı benden tavsıye yaptırdıgına deger
 


Ynt: Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

hiç teknik olmayacak ama kendi deneyimim: vites arazide takılı kalınca ön tekerler ileriye bakacak şekilde araç ileri geri 8 - 10 metre hareket ettirilir, sonra yeniden denenir, az önce kaynak olan vites nazik bir bilek hareketi ile cuk diye yerine oturur. tecrübeyle sabit.
 

Ynt: Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

Benimde dana 300 arazi şanzumanım 4Lde takılı kalmıştı ileri geri oynata oynata çıkartdım sonra düzeldi bir daha 4L takarken yavaş yavaş ileri yiterek kolay takıyorum
 



Ynt: Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

bu araçların kendine has birkaç tane daha böyle özel sırrı vardır, bilmeyen çözemez.
 

Ynt: Cj Arazi Vitesi 4L'de Takılı Kaldı ?..

Doğrudur gezenmen size katılıyorum zaten bende bir sever yapmıştı oda bir yere düşmüştüm birazda benim hatam çok ileri sert bir şekilde yitmiştim arazi vites kolu ta ileri gögüse kadar gitti sonra kendime doğru çekiyorum töbe gelmiyor en sonuna ileri geri oynata oynata zor bela çıkarttım sonraları yavaşca ileri yiterek taktım artık ilmine geçtim bir dahada olmadı demekki dana 300 lere daha şevkatli davranmamız lazım bende bundan sonra sevgiyle yitiyorum arazi vites kolumu
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,006
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst