re_jeep_59
Ana Kamp
revizyon yapılmamış bir cj arıyorum. cj5 ilk tercihim.. kendim yapacağım bütün herşeyini.. yani hurda bir araç arıyorum
evedilaz' Alıntı:2 cj sahibi olarak cj toplayan biri olarak bence toplanmış en azından alt yapısı olan bi cj almanız şindiyekadar tanıdıgım tüm cj sahiplerinden tek pişman olanlar toplamak hevesiyle 3 .5 hesap yapıp bi enkaz alanlardır ben 10 bine aldıgım halde aldıgım zaman bana 15 bin usd malolan cj sahibiyim ki 15 bin usd gerçekten sıkı cjler vardı o dönemde bende kendi el emegimi bendeki cj ruhunu işledim aracıma tek güzel yanı bu yoksa maliyette bi karı olmaz eminolun sonuçda parçaya para vereceksiniz
bir örnk : 5 bine cj aldınız diyelim
kaporta boya 2.500 en az tutar fırın boya kumlamaya girersen 4.000 rahat yer
lastik jant en az 2.000 tutar oda zor alırsınız o rakama
5 bine alınan araçda tente olmaz zaten en az çıkma olsa 800 sıfırı 2.500
bi mekanik revizyonu minimum makaslar hariç 800 tutar
incik boncuk en az 1.000 den fazla tutar
aksesuara girmeden kısaca fatura bu bu işde rakam sınır yok bütceye göre iş çıkar ortaya
hep hatalarımızdan ders alırız ya aynı hatalara düşmeyin bence
ama genede bu bi tutkudur inşallah gönlünüzce bi cj bulursunuz kolay gelsin
gezenbilirde satılık bölümünde çok nantıklı rakamlara cj bulabilirsiniz bu makinelerin istisnalar hariç çogu biniciden hastasındandır
re_jeep_59' Alıntı:yaa saygıdeğer abilerim iyi güzel yorum yapıyorsunuz teşekkür ederimde.. cj arıyorum diye açtım bu konuyu ama daha kayda değer birşey bulamadım istediğim gibi..