CJ Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan re_jeep_59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,709

re_jeep_59

Ana Kamp
revizyon yapılmamış bir cj arıyorum. cj5 ilk tercihim.. kendim yapacağım bütün herşeyini.. yani hurda bir araç arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum

2 cj sahibi olarak cj toplayan biri olarak bence toplanmış en azından alt yapısı olan bi cj almanız şindiyekadar tanıdıgım tüm cj sahiplerinden tek pişman olanlar toplamak hevesiyle 3 .5 hesap yapıp bi enkaz alanlardır ben 10 bine aldıgım halde aldıgım zaman bana 15 bin usd malolan cj sahibiyim ki 15 bin usd gerçekten sıkı cjler vardı o dönemde bende kendi el emegimi bendeki cj ruhunu işledim aracıma tek güzel yanı bu yoksa maliyette bi karı olmaz eminolun sonuçda parçaya para vereceksiniz
bir örnk : 5 bine cj aldınız diyelim
kaporta boya 2.500 en az tutar fırın boya kumlamaya girersen 4.000 rahat yer
lastik jant en az 2.000 tutar oda zor alırsınız o rakama
5 bine alınan araçda tente olmaz zaten en az çıkma olsa 800 sıfırı 2.500
bi mekanik revizyonu minimum makaslar hariç 800 tutar
incik boncuk en az 1.000 den fazla tutar
aksesuara girmeden kısaca fatura bu bu işde rakam sınır yok bütceye göre iş çıkar ortaya
hep hatalarımızdan ders alırız ya aynı hatalara düşmeyin bence
ama genede bu bi tutkudur inşallah gönlünüzce bi cj bulursunuz kolay gelsin

gezenbilirde satılık bölümünde çok nantıklı rakamlara cj bulabilirsiniz bu makinelerin istisnalar hariç çogu biniciden hastasındandır

evedilaz' Alıntı:
2 cj sahibi olarak cj toplayan biri olarak bence toplanmış en azından alt yapısı olan bi cj almanız şindiyekadar tanıdıgım tüm cj sahiplerinden tek pişman olanlar toplamak hevesiyle 3 .5 hesap yapıp bi enkaz alanlardır ben 10 bine aldıgım halde aldıgım zaman bana 15 bin usd malolan cj sahibiyim ki 15 bin usd gerçekten sıkı cjler vardı o dönemde bende kendi el emegimi bendeki cj ruhunu işledim aracıma tek güzel yanı bu yoksa maliyette bi karı olmaz eminolun sonuçda parçaya para vereceksiniz
bir örnk : 5 bine cj aldınız diyelim
kaporta boya 2.500 en az tutar fırın boya kumlamaya girersen 4.000 rahat yer
lastik jant en az 2.000 tutar oda zor alırsınız o rakama
5 bine alınan araçda tente olmaz zaten en az çıkma olsa 800 sıfırı 2.500
bi mekanik revizyonu minimum makaslar hariç 800 tutar
incik boncuk en az 1.000 den fazla tutar
aksesuara girmeden kısaca fatura bu bu işde rakam sınır yok bütceye göre iş çıkar ortaya
hep hatalarımızdan ders alırız ya aynı hatalara düşmeyin bence
ama genede bu bi tutkudur inşallah gönlünüzce bi cj bulursunuz kolay gelsin

gezenbilirde satılık bölümünde çok nantıklı rakamlara cj bulabilirsiniz bu makinelerin istisnalar hariç çogu biniciden hastasındandır

bu uyarıyı gerçekten dikkate alın ;)

Selam re_jeep_59 nickli Arkadasim.

CJ mi yeniden toparlamaya calisanlardan biri benim ve bu isede baslamamin tek nedeni elimde bulunan CJ mi degerlendirerek hep hayalimde olan bastirilmis ertelenmis duygularimi yasamaktir Deniz beyinde dedigi gibi bu is parayla olculmez ve parayla kiyaslarsanda hazir hemde cok iyi profesyonel ellerde toparlanmis CJ almak herzaman daha karli olmakta oldugunu defalarca sahit olmusuzdur bu yuzden eger daha ucuza mal ederim hevesiyle bu ise gireceksen simdiden vaz gec Arkadasim yok Ben ucuza getirmekten ziyade Kendimin eseri olsun Hayallerimi gerceklestirecegim diyorsan Allah Sana Kolaylik ve Sabir versin diyorum.
Deniz beyinde dedigi gibi Site icinde ilanlar bolumunde satilik cok guzel CJ ler hatta sakin ola yanlis anlasilmasin ben Deniz beyi sahsen tanimam Site icinde benim konuma sanal cevabindan baska 1 diyalogumuz olmamistir sadece tavsiyede bulunmak amaciyla bu gun itibariyle yeni 1 CJ alacak olsam Deniz beyin siyah renkteki suan avatarinda gorunen CJ yi satilmadiysa kacirmazdim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

önder by amacım sadece aynı hataya düşenler olmasın
aşagıdaki liste en kabaca hesaplanmış bi liste
söylemem gereken gerçekden sıkı ve orjinal bi cj toplamak isteyen biri en az araç hariç 20 . 25 bin harcaması gerek bu makinelere ozaman olur oldu derim son örnegini yakın bi arkadaşım yaşadı
bi cj araştırması yaptı ben ozaman 10 bine vereyim sana dedim çok istiyon yaa dedi bana sinoptan netten bi cj 5 buldu 8 bine gitti aldı 7.500 alım satım 8 bine bindi geldi bana nasıl diye sordu 3 bin eder 10 binde masrafı var dedim kızdı bana çekdi gitti :smiley: aldıgı hafta
ilk gezide arka dif dagıldı çekiciyle sanayiye geldi 2 gezide gene arka firenler kitledi zar zoryarı yoldan dönerek kampanaları bozarak evekadar geldi fren sistemi sıkıntılıymış onu anladık
ve sen bunu bi bakıma al dedik motorda bi garipdi neyse özetliyim sanayiden çıkdıgında araç 16.500 malolmuşdu dikkatedin kaporta boya falan deyil mekanik ve ufaktefek motor bakımı iç döşeme ıvır zıvır şeyler yanıma geldiginde hayatımı kaydırdı bu cj dedi bana. ve araç dışı haşat ama yol yapacak bi makine haline geldi şindi geziyo en azından yolda kalmıyo:smiley:

saygıdeğer abilerim çok teşekkür ederimm.. dediiniz gibi toplu bir araç bakacağım..ama hayalimde olan kendim yavaş yavaş toplamaktır.. ama dediğiniz önerileri dikkate alacağımdan emin olun.. ali abi senin cj nin takipçisiyim.. çok başarılı bi çalışma. merakla bekliyorum...

Daha önce araç toplama çilesi yaşamış birisi olarak diğer arkadaşların uyarısını dikkat edin..bu iş için gerekli zamanınız,sabrınız,paranız yoksa bu işe başalmayın..size eski off road severden tavsiye

Deniz abi çok haklı bence daha toplu bı araç al daha iyi edersin bence zaten cj kullanan yada kullanmış arakdaşlar bilir cjler bı havuz gibidir istedikçe ister sen yaparsın başka bi şey ister öle devam eder , hurda alıcam şuna 10.000 harcasam adam olur yok öle bi şey .bence garaj bölümünde yapılan cjlere bı göz at istersen yada vasıta bölümünde satılık cjler bulunuyo

yaa saygıdeğer abilerim iyi güzel yorum yapıyorsunuz teşekkür ederimde.. cj arıyorum diye açtım bu konuyu ama daha kayda değer birşey bulamadım istediğim gibi..

Cj bir okul gibidir her şeyi sınıf sınıf öğrenirsin şimdilik önerileri dinle sonra pişman olma bulunduğun yerde ustası varmı parçacı vs her şeyden önemlisi işi bilen.bunlar varmı.?....

ewet ustası war.. babam ve çok yakın arkadaşı profesörlük merciiğine ulaşmışlar bu konuda..

re_jeep_59' Alıntı:
yaa saygıdeğer abilerim iyi güzel yorum yapıyorsunuz teşekkür ederimde.. cj arıyorum diye açtım bu konuyu ama daha kayda değer birşey bulamadım istediğim gibi..

ne arıyosun alıcagın cj de kullanım amacın ne olacak ? diyelim ozaman

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR