CJ Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan re_jeep_59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,719
Ynt: CJ Arıyorum

sadece arazide saglam bir altyapili cj olsun yeter, bu arac zaten arazide binilecek kim takar kaportayi

Bu arada bir olaya dikkat çekmek istiyorum, babanlar sana araba bulma konusunda yardımcı olmuyorlarmı recepcim biz sana her ne kadar fikir versekte görünüş insanı yanıltabilir alacağın arabayı yakından göreceksin herkesin arabası kendine güzeldir kim takar kaportayı gibi sözler biraz ayıp kaçıyor. ;)

sn 8 bin ceyrek, arkadas araci offroad da kullanacagim kaporta onemli degil diyor, bende baska arkadaslarin tavsiyesinede katilarak altyapisi saglam bir jeep dusun, kim takar kaportayi diyorum. yani sadece arazide kullanacaksan arazide kaportanin ne onemi var demektir bu..Kimsenin ararcini ne kotuledik ne de sahsina hakarette bulunduk. Bu gereksiz hassasiyetin ve tepkin niye anlamis degilim.

abicim dediğin gibi babam yardımcı olacak bana ama yaza girmeden alacağız aracı maddiyat o zman uygun oluyor.. o yüzden o şimdi fazla bakınmıyor.. bu siteyi yeni öğrendim ben. inceledim ve gerçekten hayran kaldım siteye ve sizlere.. siz devamlı bu işlerle ilgilendiğiniz için sizlere başvurup araç aramak için açtım bu konuyu..

Peki sen yaza alacağın arabayı şimdiden rezervemi yapacaksın almak için, bana araba bulmadınız diyorsun diyelimki bulduk senin istediğin özelliklere sahip arabayı, ne diyeceksin ben şimdi almayacağım yazınmı alacağım diyecektin,herkes senin için klavye başında zaman harcıyor o halde sende bu konuyu yaza doğru açarsın. ;)bu arada benim nikim 8 bir çeyrek.

siteye ve sizlere hayran kaldım demiştim bir önceki yazımda..siteye hala hayranım ama sitedeki herkese hayran değilim artık.. yazılarımı düzgün okursan.. yaza değil yaza girmeden önce alacağım dedim.. zaten ocak ayındayız. birkaç ay sonra alacağım yani..birkaç ayda çok uzun bir zaman değil diye düşündüm.. ben aranızda yeniyim sizlerin değerli zamanınıza engel olmayım ben..aranızda gerçekten süper insanlar var.. teşekkür ederim herşey için... ilan pasiftir

sn re_jeep_59, arkadasim, moralini bozma, ben ictenlikle sana fikir verdim, evet haklisin gezenbilir sitesi bir cok konuda yardimci bir site ama sitedeki herhez ne yazik ki ayni cizgide degil. herkezin ayni olmasini bekliyemezsin. bende arkadasin muhabbetinden mutlu olmadim haklisin ama siteye kusmene gerek yok, ben ve benim gibi arkadaslar inaniyorum ki bildiklerimizi paylasmaya haziriz.. bildiklerimizi saklamamiz kimseye fayda saglamaz. arastirmalarina tabiki devam et, aradigin jipi 1 saat icinde bulamazsin, tabiki zaman alacak bu is.burada yanlis yaptigin birsey yok. eger Ankara'dan yardimci olabilecegimiz bir konu varsa biz buradayiz. ;) eminim bu konuda benden bilgili, ustad olan arkadaslar var sitede. hepsi yardimsever insanlar merak etme...mutlulugunu bozma.....mutlu yillar.

merhaba izmitten şener... bir de benim makinaya bir göz atın.
http://www.sahibinden.com/1977_model_4200cc_jeep_cj5-50WQQaXQQ13247063WQQpXQQdisplayitem

yalnız ilandaki teşir fiyatıdır eğer gerçekten düşünürseniz gerçek fiyatını konuşuruz.ben de diğer arkadaşlar gibi offroad ve cj5 hastasıyım yaptıklarımı aşağıda sayacasğım.nişanlandığım için biraz masraflarımı kısmam gerekiyor ondan satıyorum,ama offroadtan da kopamayacağıma göre daha uygun bir araba alacağım ( lada niva )onun için satıyorum.

4200cc 6 silindir orjinal motor + LPG
1977 model
önler kampanadan diske çevrildi merkezler yenilendi
ön takım komple elden geçti ayna maruti ( 41/10 ) yenilendi bilyalar değişti,tüm mafsal ıstavrozları değişti
şanzuman 10 numara hiç sıkıntı yok 3 ileri.
ateşleme tertibatı yenilendi
31-10.50-15 federal lastikler ve 10'' offset amerikan cantlar vs.

bence tam sizin aradığınız cj5 kaçırmayın derim.fiyat konusunda tekrarlıyorum etiketteki teşir fiyatı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR