hunter_0059
BRONCO II
Herkese tekrar selamlar BRONCO II aracımda cj 3 ileri şanzuman mevcut benden önceki sahibi otomatikten manual e çevirmiş oyuzden ben debriyaj ana merkezimin hangi araca ait oldugunu bilmiyorum tahminen cj merkezidir alt merkezin gecen gün lastiğini değiştirmiştim fakat dün gece aracıma bindim kapının önünden kalkarken cok normal kalktı ısıklara geldıgım an ayagımn altında debrıyaj namına hiçbirşey kalmadığını gördüm ne yaptıysam nekadar pompaladıysam nafile bomboş.
Tahmin ediyorumki sorun üst yani debryaj ana merkezinden şimdi eğer cj merkezi ise bu parçayı sıfırı ile mi değiştirmeliyim,sadece tamir takımını mı bulmaya calısıyım nasıl bulurum ve fıyat olarak bana nekadara patlar? Yoksa başka bir aracınkini uydurmaya mı çalısıyım eger uyduracak oluırsam ne gibi sorunlar yaşarım? Yada ben ne yapmalıyım?
Tahmin ediyorumki sorun üst yani debryaj ana merkezinden şimdi eğer cj merkezi ise bu parçayı sıfırı ile mi değiştirmeliyim,sadece tamir takımını mı bulmaya calısıyım nasıl bulurum ve fıyat olarak bana nekadara patlar? Yoksa başka bir aracınkini uydurmaya mı çalısıyım eger uyduracak oluırsam ne gibi sorunlar yaşarım? Yada ben ne yapmalıyım?