KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sıfırdan toplayıpta bukadar kısa sürede satmanız ilginç ve üzücü daha iyilerini yaparsınız umarım...Aydın Willys cj konusunda parça ve araç olarak gayet zengin bir şehir..Her çiftçi nin tarlasında bulunabiliyor...
Çinede arkadaşlarım var sordurayım bir ara kimlere gitmiş araç...
Hasan ben haftaya salı Aydına gidiyorum .. İsmail bey numarasını verirse CJ6 yı alan arkadaşın ufak bir ziyaret yapıp son halinin fotoğraflarını alabilirim
aslında hasan beyin dediğine katılıyorum t150 t176dan daha sağlamdır t176 aliminyum gövde ama popüler olmasınında sebebi 4 ileri olması ve diğer 4 ilerilerden daha sağlam olması ama ünal beyin dediğinede katılıyorum ama her şanzımanın ayrı bir kullanım yeri vardır ..
arkadaslar dayanamadım bende yazim peki t 18 şanzuman ne demek benim aracta 4 ileri sanzıman var ama usta t18 dedi cok irice ve güclü bi sanzıman gercekte t 18 diye bi sanzıman varmı ve avantajı varmı.
t18 bana göre çok sağlam bir şanzımandır 4 ileridir avantajı 1.vitesi ağırdır yani low a geçmeden arazide kolaylık sağlar amerikada kayacılar kullanırmış ağır gitmek için..
Kafam acaip karıştı...
Şimdi benim aracım dört ileri; geri vites sağ arkada bana bir usta!!! göz ucuyla bakıp t176 dedi???
Siteden kontrol edince aşağıdaki bilgiler çıkıyor benim aracım şanzımanı nedir yardımcı olabilecek kimse var mı? Ya da ben nesine bakmalı yada baktırmalıyım
Çok teşekkür ederim.
Sanırım emin olup sonrada eğer t4 ise gerçekten bir bakmak lazım icabına Gerçi özelliklerini okudukça oturttum sanırım T4 benim şanzıman çünkü en keyifli sürümü (şehir içi) 3 ncü vites !!!!
Yardım için minnettarım sağlıcakla kalın