CJ de koltuk tamiri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Muzaffer Kargu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,203

Muzaffer Kargu

Kötü hava sartlari yoktur,yetersiz giyecek vardir
Yer
Almanya-Köln-Fatsa
Merhaba arkadaslar,lütfen yardim.babam dan kalan CJ imi yeniden topluyorum,aracimi daha ziyade yazlari kullanacagimdan üstü acik olsun istiyorum,bana hangi koltuk kaplamasini önerirsiniz,islanma ihtimalini düsünürsek,simdiden tesekkürler

41.jpg

44.jpg

Etiketler

Ynt: CJ de koltuk tamiri

aslında buna sen karar vereceksin su gecirmez kumaşlar ve d eriler var amaaaaaaaaaaa deri yakar kumaş pahalı en maliyetsizi tüm koltuklara naklon geçmeler yaptır normal döşeme üzerine yağmurda cıkar koltuk altından tak :smiley:)

unal' Alıntı:
aslında buna sen karar vereceksin su gecirmez kumaşlar ve d eriler var amaaaaaaaaaaa deri yakar kumaş pahalı en maliyetsizi tüm koltuklara naklon geçmeler yaptır normal döşeme üzerine yağmurda cıkar koltuk altından tak
Merhaba! su gecirmez kumas oldugunu bilmiyordum, onu düsünebilirim, naylona gelince,naylonu koltuk altinda saklayamam orayi anahtartakimi yada oraya 230 volt(voltajdönüstürücü) elektrik üretme motoru düsünüyorum

514922_LB_00_FB_EPS_1000.jpg

su geçirmez kumaşlar pahalıdır naylondan kastım zaten dikilebilen ince brandalar var onlar idi

unal' Alıntı:
aslında buna sen karar vereceksin su gecirmez kumaşlar ve d eriler var amaaaaaaaaaaa deri yakar kumaş pahalı en maliyetsizi tüm koltuklara naklon geçmeler yaptır normal döşeme üzerine yağmurda cıkar koltuk altından tak :smiley:)
Merhaba Ünal Bey!
Ben bu arabayi almanyadan beri zar zor telefon la resimlere baka baka yaptiriyorum ,basinda olamadigim icin her sey 4x4 olmuyor ,ustam dün fiat doblo nun ön koltuklarini almis onlari yeni yüzleyip takacakmis.

67.jpg

öncelikle ben kimsenin işine karışmayı sevmem ama bariz gözle görülür olaylar var aracınızda mesela madem kaportaya girmişsiniz kapıları cj8 yapsaydınız bide arkayı kamyonet gibi kapatmışsınız onuda çözemedim ne için öyle yaptınız cercevede silecekleri nereye takacaksınız orjinal yerleri gözükmüyor bide makasları anlayamadım tam ne makası yada ne için öyle yapmışlar doblo koltuğuna kadar bir dünya amerikan koltuk var madem değişiyor elektirikli amerikan koltukalrıda sanırım aynı maliyete gelir ve elektirikli olurdu kısacası böyle araç topluyosanız sökülü vaziyette bircok ilaveyi bu halde iken düşünüp yaparsanız hem orjainal hemde güzel bişe cıkar ortaya baya ayıklanmış araç buna göre tesisat cekerken misal olarak araya sigorta veya ilave sis farı falan takacaksanız tesisatı ona göre cekersiniz dedimya bu şekilde yapılabileçeklerin sınırı yok bu araç s ahibine kalmış zevke göre yapılır düzgünde yaparsanız gayet güzel bişe cıkar ortaya ama ne yaparsanız yapın aracın jeep havasını kaybetmesine izin vermeyin bence

birde nedense ön tarafı thaf geldi bana sanki camurluklardan geriye olmayan parca var gibi bir garip duruyor arac

unal' Alıntı:
öncelikle ben kimsenin işine karışmayı sevmem ama bariz gözle görülür olaylar var aracınızda mesela madem kaportaya girmişsiniz kapıları cj8 yapsaydınız bide arkayı kamyonet gibi kapatmışsınız onuda çözemedim ne için öyle yaptınız cercevede silecekleri nereye takacaksınız orjinal yerleri gözükmüyor bide makasları anlayamadım tam ne makası yada ne için öyle yapmışlar doblo koltuğuna kadar bir dünya amerikan koltuk var madem değişiyor elektirikli amerikan koltukalrıda sanırım aynı maliyete gelir ve elektirikli olurdu kısacası böyle araç topluyosanız sökülü vaziyette bircok ilaveyi bu halde iken düşünüp yaparsanız hem orjainal hemde güzel bişe cıkar ortaya baya ayıklanmış araç buna göre tesisat cekerken misal olarak araya sigorta veya ilave sis farı falan takacaksanız tesisatı ona göre cekersiniz dedimya bu şekilde yapılabileçeklerin sınırı yok bu araç s ahibine kalmış zevke göre yapılır düzgünde yaparsanız gayet güzel bişe cıkar ortaya ama ne yaparsanız yapın aracın jeep havasını kaybetmesine izin vermeyin bence
Merhaba
Kapilari ben öyle istedim görünüsü güzel diye,arkapiyada yedek takabilmek icin kapinin yana acilmasini istedim,kupayi yapan usta silecekleri takacak kadar yer var dedi,makaslar ford transitten alma hem yük kapasitesi yüksek hem daha konforlu diye,Bugün tesisatci ile konusup tesisat ile ilgili önerilerinizi görüsecegim.
Saglicakla

71.jpg

76.jpg

gayet güzel bir model tamponlar elektirik tesisatınıda aracınıza neler yapacaksanız baştan söyleyin elektirikcinize ona göre tesisat döşesin sonradan ordan kes buraya ilave olmasın ilerde karışıklığa yo acacağı gibi görüntüsüde güzel olmaz

Buggy' Alıntı:
Görüntü olarak güzel, kazasız belasız kullanın.
Rollbar'lar ön çerçeveye göre fazla yüksek gibi geldi. Branda taktığınızda deve gibi görünecektir, su tutmayacak kadar bir eğim olsa yeterdi. Umarım göz yanılmasıdır.
Merhaba Emin Bey
Rollbarin ölcüsünü dösemecinin verilerine göre yaptik,Branda takildigimda bakalim nasil olacak.Brandanin her iki tarafina ikiser tane halkali kusak takilacak,gerektiginde garajin tavanina asmak icin.Ayak altinda kalmasin diye.Her isi gene yetistiremedim yari birakip almanyaya geri döndüm.Ünal Beyin dedikleri tek tek gerceklesiyor,o bana Ustalari ramazan da calistiramazsin demisti.Isin basinda olmayinca mutlaka birseyler yarim kaliyor.
Selamlar
Muzaffer Kargu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

SON KONULAR