CJ İçin Spacer Nerden Bulabilirim ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,180

Etiketler

Ynt: CJ İçin Spacer Nerden Bulabilirim ?

aslında basit iş değil tornacınında yapaçağı hiç kulanışlı olmayaçakdır sebeplerine gelince herşeyden önce çok ağır olur ve balasns tutmaz orjinal amerikanlar titanyum dediğimiz hammadeden yapılır çok daha hafifdir tornağının yapaçağında 1 tanesi aşşa yukarı 7 veya 8 kilo arasında değişirki buda aksları doğrar tabiri caizsse orjinal titanyum aleminyum ddiklerimizin fiyatı 550 tl dir ben ünal

ulusotomotiv' Alıntı:
aslında basit iş değil tornacınında yapaçağı hiç kulanışlı olmayaçakdır sebeplerine gelince herşeyden önce çok ağır olur ve balasns tutmaz orjinal amerikanlar titanyum dediğimiz hammadeden yapılır çok daha hafifdir tornağının yapaçağında 1 tanesi aşşa yukarı 7 veya 8 kilo arasında değişirki buda aksları doğrar tabiri caizsse orjinal titanyum aleminyum ddiklerimizin fiyatı 550 tl dir ben ünal

4 adet fiyatmı birde kaç inch

Yornacı yapamaz diye birşey yoktur.Her tornacı yapamaz diyelim buna.Sonuçta amerikadan gelenleride tornacılar yapıyor.

7075 serisi aluminyum dan yapıldımı hem hafif olur hemde sağlam olur.Uçak sanayisinde,makine sanayisinde ve kalıp sanayisinde kullanılır.Tek sorun fiyatı biraz pahalıdır.Hazırını almak daha mantıklı olur.Yaklaşık aynı fiyata mal olur.

4 adeti yaklaşık 500 tl ye almıştım. 3.7 cm. Orjinalinden şaşmayın derim. Çok hafif ve balans sorunu olmuyor.
Yüksel'inde dediği gibi iyi malzemeden yaptırmak daha padalıya mal oluyorsa hiç uğraşmayın derim.

Jeep34' Alıntı:
4 adeti yaklaşık 500 tl ye almıştım. 3.7 cm. Orjinalinden şaşmayın derim. Çok hafif ve balans sorunu olmuyor.
Yüksel'inde dediği gibi iyi malzemeden yaptırmak daha padalıya mal oluyorsa hiç uğraşmayın derim.
[/quote

bugün birisiyle konuştum biraz kafam karıştı aks kesersin problem yaşarsın diye uğur sen nezamandır kullanıyorsun cj de birde nereden aldın

sadece sorun yorma değil tuncay ..hafif olmalı sağlam olmalı balans yapmamalı esas sorunlar bunlar

spacer takınca saplamaları uzunları ile değiştirmen gerekitğini hatırlatırım

bendeki modelde bişe deştirmene gerek yok ne saplama nede başka bişe direk takıyosun suıkıyosun o kadar

arkadaşlar ilk önce şu spacer nedir? Bunu bir açıklayında bizde olaya fıransız kalmayalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR