PrometheusTR
BMW R1200GS & T5 CamperVan
Bu aralar eski CJ sevdam tekrar alevlendi ve bir CJ almak istiyorum. Önceliğim 6 ve 7, sonra olmazsa 8. 5 düşünmüyorum 
Yapısız bir araç buldum başka bir şehirde. Farklı bir şehir olduğu için, tanıdığım usta vs. yok orada. Bu yüzden eğer anlaşırsak kendim bakıp, alıp geleceğim.
Araç 78 model Cj6, sahibi araç hakkında hiçbir şey bilmiyor çünkü alacak karşılığında almış bu aracı. Vitesleri 3 vitesmiş (bu üzerinde SR4 olmadığını ifade ediyor sanırım bize). Arazi vitesi vs. sorunsuz çalışıyor demiş aldığı kişi. Ama yine tekrar ederim ki sahibi anlamıyor hiçbir şeyden.
En kötü senaryoyu düşünürsek, yani bu aracın ölü olduğunu düşünürsek ortalama bana ne masraf çıkarabilir?
- mesela komple motor ne kadar tutar?
- arazi ve normal şanzumanın yenisi ne kadar tutar?
- elektrik tesisatı full elden geçse ne tutar?
- kaporta full boyanacak orası kesin, çürük vs de çıksa ne tutar?
- tentesi kötü durumda, yeni tente diktirmek istesem ne tutar?
- fren sistemleri, disk frene çevirme, westinghouse falan ne tutar?
- diferansiyel kilidi, hub vs. ne tutar?
- orjinal göstergeler, düğmeler vs. ne tutar?
Sanırım bunlar dışında araçta önemli bir şey kalmadı
Koltuklar vs. var onu da ben hallederim sanırım.
Soruyu sormaktaki amacım şu ki, bu aracı topladığımda bana çıkacak ortalama toplam maliyet neyse, ona göre pazarlık edeceğim. Olumlu çıkanlar da yanıma kar kalır artık
Birçok başlıkta araç toplayanlar olmuş ama genel bir fiyat listesi göremedim baktıklarımda.
Şimdiden teşekkürler.
Yapısız bir araç buldum başka bir şehirde. Farklı bir şehir olduğu için, tanıdığım usta vs. yok orada. Bu yüzden eğer anlaşırsak kendim bakıp, alıp geleceğim.
Araç 78 model Cj6, sahibi araç hakkında hiçbir şey bilmiyor çünkü alacak karşılığında almış bu aracı. Vitesleri 3 vitesmiş (bu üzerinde SR4 olmadığını ifade ediyor sanırım bize). Arazi vitesi vs. sorunsuz çalışıyor demiş aldığı kişi. Ama yine tekrar ederim ki sahibi anlamıyor hiçbir şeyden.
En kötü senaryoyu düşünürsek, yani bu aracın ölü olduğunu düşünürsek ortalama bana ne masraf çıkarabilir?
- mesela komple motor ne kadar tutar?
- arazi ve normal şanzumanın yenisi ne kadar tutar?
- elektrik tesisatı full elden geçse ne tutar?
- kaporta full boyanacak orası kesin, çürük vs de çıksa ne tutar?
- tentesi kötü durumda, yeni tente diktirmek istesem ne tutar?
- fren sistemleri, disk frene çevirme, westinghouse falan ne tutar?
- diferansiyel kilidi, hub vs. ne tutar?
- orjinal göstergeler, düğmeler vs. ne tutar?
Sanırım bunlar dışında araçta önemli bir şey kalmadı
Soruyu sormaktaki amacım şu ki, bu aracı topladığımda bana çıkacak ortalama toplam maliyet neyse, ona göre pazarlık edeceğim. Olumlu çıkanlar da yanıma kar kalır artık
Birçok başlıkta araç toplayanlar olmuş ama genel bir fiyat listesi göremedim baktıklarımda.
Şimdiden teşekkürler.