merhaba dun bır cj aldım sıze danısacagım sehır ıcı bınmeye lastık ve jant olarak ne tavsıye edersınız?
ayrıca bana ıkıncı el jant ve lastık bulacagım bır yer onerıyormusunuz?
merhaba dun bır cj aldım sıze danısacagım sehır ıcı bınmeye lastık ve jant olarak ne tavsıye edersınız?
ayrıca bana ıkıncı el jant ve lastık bulacagım bır yer onerıyormusunuz?
merhaba ben cj almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz genellikle sehir icinde kullanacagim birtane buldum 4500 tl fiyati ama pilakasi yok bu araclari muayeneden gecire bilmek icin asagi yukari nekadar masraf olur ve istanbulda iyi durust bir servis tavsiye ede bilirmisiniz arac dort vites aracin geri vitesi sol onde sofore dogru arac resimdeki aractir
merhaba ben cj almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz genellikle sehir icinde kullanacagim birtane buldum 4500 tl fiyati ama pilakasi yok bu araclari muayeneden gecire bilmek icin asagi yukari nekadar masraf olur ve istanbulda iyi durust bir servis tavsiye ede bilirmisiniz arac dort vites aracin geri vitesi sol onde sofore dogru arac resimdeki aractir
bence orjinalden şaşmayın.cj ye binen dizel motor düşünmemeli.binek arabada da olduğu gibi dizel motor arızalandığında her zaman size daha büyük maddı külfet getirecektir.orjinal motora lpg uygulayıp çekinmeden kullanabilirsiniz.yedek parça sorununuz da olmaz ,kafanızı fazla karıştırmadan cj6 yı alın bence.hem modeli yüksek,hem 4 vites hem de rahattır.ofroad tarışlarına girmeyecekseniz cj5 kadar sizi hem arazide hemde cj5 ten çok fazla asvaltta tatmin edecektir.