KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
O zaman düşünebilirsin. Ama Murat bey biraz indirim yapsın. İlave işin çok. Bestop tente 1600 dolar (tabi cj-7 ölçüleri standart ise değilse tente uymaz) + arka kilit 1100 dolar + arazi lastiği iyisi 1200 YTL
Hasan Merhaba;
İyice bak incele.Dediğim gibi Göktuğ gibi işi bilenlere danış.Ben kesinlikle aracımı sevecek birine vericem.Bu nedenle acele etmene gerek yok ama iyi araştır.Cj7 gördüğüm kadarı ile pek yok.Tüm araçlara bak.Karadenizdeki siyah ta gerçekten güzel gözüküyor.Bu arada benden sana hangi kolaylığı istersen feda olsun.Sevgilerle
Hasan Merhaba;
İyice bak incele.Dediğim gibi Göktuğ gibi işi bilenlere danış.Ben kesinlikle aracımı sevecek birine vericem.Bu nedenle acele etmene gerek yok ama iyi araştır.Cj7 gördüğüm kadarı ile pek yok.Tüm araçlara bak.Karadenizdeki siyah ta gerçekten güzel gözüküyor.Bu arada benden sana hangi kolaylığı istersen feda olsun.Sevgilerle
Ozan merhaba inanmayacaksın ama senin yeşil cj5 benim Ankaradaki dayımınkinin aynısı;o çok titizdir.Tüm parçaları Amerika dan geldi.Yalçın Gültunca 'Yalçın Albay'eğer fırsatın olursa mutlaka tanışın araçlar inanılmaz benziyorlar.Sevgilere
Ozan merhaba inanmayacaksın ama senin yeşil cj5 benim Ankaradaki dayımınkinin aynısı;o çok titizdir.Tüm parçaları Amerika dan geldi.Yalçın Gültunca 'Yalçın Albay'eğer fırsatın olursa mutlaka tanışın araçlar inanılmaz benziyorlar.Sevgilere
evet dayını cok ıyı tanıyorum albay derdık bız
ben ılk jeep aldım tamırhaneye getırdım toplatmak ıcın fazla ugrasmıycaktım 3-5 mılyar harcayıp bınıcektım dayının jeepini görünce dayanamadım aynısı olsun dedım
ozamanlar oda yenı toplanmıstı son rutuslerı yapılıyodu rengı de dayın bulmus sadece ıkımızde vardı ozamanlar o renk
slm soyle albayıma
albayın jeepi yanlıs bılmıyorsam amerıkan off road dergılerınden bırıne kapak olmustu
ama albay arazıye pek gırmıyo sanırım
gerci benım tanıstıgım bır suru ınsan arazıye gırmeyı sadece toprak yolda gıtmekle sınırlı bırakıyor
ben camura bulasmadan rahat edemıyorum
Başka insanlar gibi parayı eğlenceye harcayacağına bu tip işlere yatırım yapmak ( ne derece yatırımsa ) ruh sağlığımı güçlendiriyor. Benim yaşıtlarım normal para kazanabilen insanlar Ukrayna da, rusya da offroad yapıyor ;D