CJ5 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,768
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: CJ5 Arıyorum

O zaman düşünebilirsin. Ama Murat bey biraz indirim yapsın. İlave işin çok. Bestop tente 1600 dolar (tabi cj-7 ölçüleri standart ise değilse tente uymaz) + arka kilit 1100 dolar + arazi lastiği iyisi 1200 YTL

Hasan Merhaba;
İyice bak incele.Dediğim gibi Göktuğ gibi işi bilenlere danış.Ben kesinlikle aracımı sevecek birine vericem.Bu nedenle acele etmene gerek yok ama iyi araştır.Cj7 gördüğüm kadarı ile pek yok.Tüm araçlara bak.Karadenizdeki siyah ta gerçekten güzel gözüküyor.Bu arada benden sana hangi kolaylığı istersen feda olsun.Sevgilerle

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Hasan Merhaba;
İyice bak incele.Dediğim gibi Göktuğ gibi işi bilenlere danış.Ben kesinlikle aracımı sevecek birine vericem.Bu nedenle acele etmene gerek yok ama iyi araştır.Cj7 gördüğüm kadarı ile pek yok.Tüm araçlara bak.Karadenizdeki siyah ta gerçekten güzel gözüküyor.Bu arada benden sana hangi kolaylığı istersen feda olsun.Sevgilerle
Murat bey teşekkürediyorum ilgi alakanıza düşünceniz beni mutlu etti... ;)

bende satıyorum cj mı ankarada rauf usta toplamıstı
hıdrolık dıreksıyon dısk fren falan hepsı var masrafsız durumda basıt bır kac sey dısında

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18782.0

fiyatı 20000 demıstım ama sorun degıl bıseyler yaparım
zaten yılbasına kadar satılmazsa bırdaha hıc satmamaya karar verdım

Ozan merhaba inanmayacaksın ama senin yeşil cj5 benim Ankaradaki dayımınkinin aynısı;o çok titizdir.Tüm parçaları Amerika dan geldi.Yalçın Gültunca 'Yalçın Albay'eğer fırsatın olursa mutlaka tanışın araçlar inanılmaz benziyorlar.Sevgilere

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Ozan merhaba inanmayacaksın ama senin yeşil cj5 benim Ankaradaki dayımınkinin aynısı;o çok titizdir.Tüm parçaları Amerika dan geldi.Yalçın Gültunca 'Yalçın Albay'eğer fırsatın olursa mutlaka tanışın araçlar inanılmaz benziyorlar.Sevgilere
evet dayını cok ıyı tanıyorum albay derdık bız
ben ılk jeep aldım tamırhaneye getırdım toplatmak ıcın fazla ugrasmıycaktım 3-5 mılyar harcayıp bınıcektım dayının jeepini görünce dayanamadım aynısı olsun dedım
ozamanlar oda yenı toplanmıstı son rutuslerı yapılıyodu rengı de dayın bulmus sadece ıkımızde vardı ozamanlar o renk
slm soyle albayıma

Tamadır söylerim;o gerçek bir jjep tutkunu bana da bulaştırdı.Ailece üç jeepimiz oldu.Senin araç da çok güzel.

Albayı bende tanırım. Onun jeep ide bana ilk zamanlar ilham kaynağı olmuştu. Ama offroad virüsü bulaşınca beğenmez oldum ;D

albayın jeepi yanlıs bılmıyorsam amerıkan off road dergılerınden bırıne kapak olmustu
ama albay arazıye pek gırmıyo sanırım
gerci benım tanıstıgım bır suru ınsan arazıye gırmeyı sadece toprak yolda gıtmekle sınırlı bırakıyor
ben camura bulasmadan rahat edemıyorum

jeep' Alıntı:
Albayı bende tanırım. Onun jeep ide bana ilk zamanlar ilham kaynağı olmuştu. Ama offroad virüsü bulaşınca beğenmez oldum ;D
Ne güzel sıçramış virüs hepsi böyle olsa :smiley: Bu arada bende Göktuğ abinin vidolarıyla virüsü dahada çok kaptım dereye,çaya girmeler ilham kaynağı oldu:smiley:

Başka insanlar gibi parayı eğlenceye harcayacağına bu tip işlere yatırım yapmak ( ne derece yatırımsa ) ruh sağlığımı güçlendiriyor. Benim yaşıtlarım normal para kazanabilen insanlar Ukrayna da, rusya da offroad yapıyor ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri