CJ5 için simit LPG sorunu???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oobeterbocekoo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,389
Yer
İstanbul
Aracın LPG göstergesinde ve samandirasinda sorun olduğu için LPG ciye götürdüğümde bana simit LPG lerin sadece yedek teker yerine koyulabilecegini, yoksa muayeneden sizdirmazliktan geçmeyeceğini söyledi bunun asli var mıdır?

LPG nin tarihi de dolmuş zaten yenisini taktiricam ama simit istiyorum silindir olursa arka koltuk iptal oluyor. Bu konu hakkında detaylı bilgiye sahip olan var mı acaba yine aynı boyutta simit taktirsam benim için çok iyi olacak ama sizdirmazliktan geçmez diyorlar doğru mü?

Etiketler
Ynt: CJ5 için simit LPG sorunu???

uygar daha bugün araç gitti sorun olmadı hatta 2 araç gitti birisi silindir birisi simit fakat gel görki bazı istasyonlar gününde değilse sorun cıkarıyo normalde sorun olmaması lazım en doğru bilgiyi hangi istasyona gideceksen ordan danışman olacak bugün olur denilen yarın olmaz deniliyo cünki

unal' Alıntı:
uygar daha bugün araç gitti sorun olmadı hatta 2 araç gitti birisi silindir birisi simit fakat gel görki bazı istasyonlar gününde değilse sorun cıkarıyo normalde sorun olmaması lazım en doğru bilgiyi hangi istasyona gideceksen ordan danışman olacak bugün olur denilen yarın olmaz deniliyo cünki

benimde kafamı karıştırdı silindir olursa geçer simit olursa geçmez dedi ama benim aklım almadı ikisi de tüp ikisi de açıkta hadi ikisi de kapalı olması lazım dese anlayacağım ama simit açıkta olmaz silindir olur gibi birşeyler söyledi aklıma pek yatmadı açıkçası ünal abi...

Ben yine aynı boy simit taktıracağım ozaman böylece şamandıra gösterge vs.. sorunları kalmayacak.. fiyatlar da ucuz muş komple kite aldesa 450 tl, lovato 550 tl dedi. karbüratörlü araçların ki ucuz oluyormuş..

Bana toyota rav4 e lpg taktırmak için danıştığım serviste söylenilen "bu araçlara eskiden simit tank ta takılıyordu artık takılmıyor" şeklinde idi.
Belki bir faydası olur...

Ben bir ay önce girdim TÜV e simit değil ama banada koltuğu öne aldırdılar, tüp üzerine koltuk izin vermiyorlar...
Arkadaşımda CJ5 var hem silindir Hemde Koltuk altında ama kimse sorun çıkarmadı ...
Ünal Beyin dediği gibi gününe bağlı :smiley:
Bir de ağar TÜV yakınlarında ön kontrol merkezi varsa gidin falan yerden şimdi geldik orada geçdik dediniz mi sanırım aralarında biraz anlaşma var...

Birde neden aracın altına taktırmadınız dediler bilgi....
Ben sorun olmasın diye dediğimde bütün benzin depoları araç altındadır niye sorun olsun cevabını aldım...
aslında çok daha şık olur üstünüde bakalvalı krom sac ile kapattık mı :smiley:

ccanlioglu' Alıntı:
Birde neden aracın altına taktırmadınız dediler bilgi....
Ben sorun olmasın diye dediğimde bütün benzin depoları araç altındadır niye sorun olsun cevabını aldım...
aslında çok daha şık olur üstünüde bakalvalı krom sac ile kapattık mı :smiley:

aracın altı derken nereyi kastettiğinizi anlamadım ama benzin deposunu iptal edip oraya koymayı diyorsanız benzinin iptal olmasının doğu olmadığını düşünüyorum..

sacı kesip deponun üstüne yerleştirmenin de sağlık olmayacağı kanaatindeyim zira bu araçlar arazi şartlarında esneme ve açılmalara maruz kaldığından benzin deposu veya şasi ile tehlikeli şekilde temasları olabilir... ben en uygun yerin yine aynı yer yani arka koltuğun altı olduğunu düşündüğüm için oraya taktırdım artık muayene de derdimizi anlatmaya çalışıcaz..

ayrıca lpg setim toplama imiş şamandıra ayrı marka gösterge ayrı depo ayrıymış deponun tarihi 2000 beynin tarihi 2010 muş. Beyin yeni bunu sökmeye gerek yok dediler sadece depo şamandıra ve gösterge sıfırlandı 2 yıl garantili şekilde aldesa olarak 350 tl verdim.

mrb lar herkese bende cj5 77 model arac var bunun üzerinde tüp var ama arabaın cekişinde sorun var lpg ustasına gittim bunun beyin 140 olacak diyor üstündeki ufakmış birde borular 8 lik olacakmış bu konuda bilgisi olan varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR