CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sector4.0 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,141
Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar

ben cj5 altım 1 yıldır eksikleri kesinlikle disk fren (şu an arayış icerisindeyin en kısa zamanda yaptıracağım hepsini) elektronik ateşleme keyif icin hidrolik direksiyon ondan sonra git nufus müdürlüğüne arabayı kütüğe kaydet... :D

Etiketler

size öncelikle c j 8 tavsiye ederim dizel motor olarakta ford transidin 130 beygirlik üstten çift eksantrikli 16 valf max tork 320 nm mekanik pompalı olanını ve kendi bu orjinal motorun MT 82 6 ileri şanzumanıyla sizin alacağınız cj 8 in orjinal arazi şanzumanını dana 300 olarak bu şanzumanın arkasına bağlayabilirseniz bunun için iyi bir tornacınız olması gerekir defransiyenlerinizi değişmenize gerek yok bu 6 ileri şanzumanı bağlarsanız çok harika olur.

ben arazide cj5 kullanıyorum başka tanımam touareg bile yanında zayıf kacıyor dağda cj5 veridği zevki touareg bile vermiyor ben başka tanımam aslında şöförlüğü bu araclarda öğreteceksin frene bastınmı sağ sol ne zaman cekeceği belli olmuyor arazide şasenin kısa olması her şey daha iyi oluyor son nokta cj5

Gökhan86' Alıntı:
kendime cj 6 yada cj8 almaya niyetim var 1 yıldır daha nasip olmadı aracı çıplak halde alıp kendim toplamak istiyorum aracın orjinal motoru yerine 130 140 beygirlik dizel motor takmak şanzuman defransiyel vs. parçalarını değiştirmek istiyorum yorumlarınızı ve görüşlerinizi almak isterim birde cj 6 mı yoksa 8 i im onerirsiniz?

herşeyden önce sakın cj almayın bence 4.2 motoru söküpde yerine dizel takaçaksanız ..hem cj piskolojisini bozar hemde yasal olarak benzinli araca dizel motor takılmaz 4.2 benzinli ise daha üstü benzinli yada daha alt benzinli motor takabilirsiniz tabi bu arada motorlarda kesinlikle ülke girişli faturalı olacak kalkıpda hurdacıdan bir motor alıpda takamazsınız taksanızda işletemezsiniz :smiley:))) dizel kullanacaksanız land gurubunda ve birkaç başka markada var zaten hem hiç yorulmamış hemde sadece yakıt anlamında cok daha ekonomik araca binmiş olursunuz hee bu arada dizel enjektörlerdi dizel pompa idi bakımını öğrendiğinzide sene içinde yapaçağınız masraflarıda topladığınızda eminimki benzinli cj cok daha hesaplı gelecekdir cünki bakım masrafı aracın yakıtına göre hesaplanmıyoki dizelde artık aşşa yukarı aynı yakıyo lira olarak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR