CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersaner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,914
Ynt: CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum

Haklısınız haluk abi birde 169 olan torkumuz turbo koyupta 248 olsa birde bunun arkasına MT 82 6 ileri şanzumanı bağlasak tadından yenmez diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun kadasını aldığım abi

Etiketler

aslında bu konu ilerde petrol fiyatlarının artmasıyla daha da önem kazanacak, bende sessiz bir dizel arayışındayım. Toyota hiace comman-rail'ler monte edilebilir mi? son teknoloji common rail dizeller gayet sessiz takla atmış bir araçtan ucuza bulunabilir aslında.

yeni teknoloji dizel motorla turboya sahip ve gerçekten yüksek torklu motorlar cj yi uçururlar ve az yakarlar..!!

Arkadaşlar 5 ileri arazili şanzımanıyla birlikte 2.7 turbo dizel nissan motoru nasıl olur cj8'e?

rextreme' Alıntı:
Arkadaşlar 5 ileri arazili şanzımanıyla birlikte 2.7 turbo dizel nissan motoru nasıl olur cj8'e?

Terrano 2.7 lerin 100bin e gelmeden yağ yakmaya başladığını bu sitede okudum diye hatırlıyorum yanlışım da olabilir.Ancak koyanlar var ve yürüründe gayet iyi olduğunu söyleyenler var ;)

İyi günler rextreme arkadaşım sana aslında 2.4 transit mekanik pompalı 130 beygir 320 nm torklu üsten çift eksantrikli bir motor olsa cj 8 sinizi uçurur diye düşünüyorum

İsteyene 2.9 Ford Transit Bosch Mekanik pompalı motorumu bütün parçaları ile birlikte yani şanzumana direk takacak şekilde vermeyi düşünürüm.Kendim de benzinliyi koyarım diye düşünüyorum.
Bu arada motor 25bin de Borpower katkılı ve çok sağlıklıdır ;)

Efekan arkadaşım sen memnun değilmisin transitden neden benzinli motor koymayı düşünüyorsun uyum sağlamıyan bir yerleri varsa sana bilgi olarak yardımcı olayım benim c j 6 da sendeki motorun aynısı var sadece bende transitin 5 ileri şanzumanı takılı orjinal difleri 43/14 iken 5 ci vitesi yemiyordu ben bu difleri 47/11 ile değiştirdim sonuç olarak memnunum aslında ayna mağrutunun 4.88 ni bulsaydım 235/85/16 lastiklerle daha iyi olacaktı şimdi 4.27 diş sayımla 235/75/15 le idare ediyorum arabanı çok sevdim kasası çok düzgün biraz jantlar iyi göstermiyor arabayı geri kalan çok şahane kazasız belasız günlerde binmek nasibiylesin ALLAH

abdi' Alıntı:
Efekan arkadaşım sen memnun değilmisin transitden neden benzinli motor koymayı düşünüyorsun uyum sağlamıyan bir yerleri varsa sana bilgi olarak yardımcı olayım benim c j 6 da sendeki motorun aynısı var sadece bende transitin 5 ileri şanzumanı takılı orjinal difleri 43/14 iken 5 ci vitesi yemiyordu ben bu difleri 47/11 ile değiştirdim sonuç olarak memnunum aslında ayna mağrutunun 4.88 ni bulsaydım 235/85/16 lastiklerle daha iyi olacaktı şimdi 4.27 diş sayımla 235/75/15 le idare ediyorum arabanı çok sevdim kasası çok düzgün biraz jantlar iyi göstermiyor arabayı geri kalan çok şahane kazasız belasız günlerde binmek nasibiylesin ALLAH

Sağol teşekkür ederim.Garaj bölümünde ayrıntılı bilgiler var.
Motorumdan memnunum SR4 şanzuman ile uyumlu çalışıyor.Ben sadece benzinli 6 silindirin sesini seviyorum bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum.
Motor şuan yerde eğer 1 - 2 haftaya kadar alıcı bulamazsam takacağım.Araçta bir iki tadilat yaptırıyorum motor takozları şanzuman v.s. birkaç şey var motoru çıkarttırdım arabadan.Askıda duruyor.
İsteyen olursa verebilrim takmadan.Taktıktan sonra zaten iş işten geçmiş olacak :D)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR