CJ5 Toplatmak Nasıl, Ne Kadar Sürede ve Kaça ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deadly Sto(R)m Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,632
Ynt: CJ5 Toplatmak Nasıl, Ne Kadar Sürede ve Kaça ?

Ali Bey ne yaptınız sizz böyle yaw (!) bir aşksa cj5 kara sewda bu :smiley: vazgeçilmez geçilemez. Yapıyım mı yapmıyım mı diye tereddütdeydm kesınlıkle karar werdm satarak cok pısman olup yenı bir cj 5 alıcam.Sewda güzel de fiyt bazen sewdaya gölge düşürüyor.Aile var geçim derdi var colukcocuqun rıskı var bunlarada bakmak lazım ama kararlıyım cj toplayacaqm yada hazır cj 5 alacaqm CJ5 HEVES DEİLL KARA SEVDA:smiley:

Etiketler

bence toplamak yerine benim sattığım gibi toplanmış araç al derim sana daha hesaplı daha az uğraşırsın

bu linke bi bak istersen aklında fikir olsun yani

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65980.0

Bencede ikinci arac olarak alınmalı ne kadar sorunsuz olsada yasından dolayı zmn zmn problem cıkarabiliyor ve yakıtıda normal bir aracın iki katı ama ugrasmak bir yerlerini yaptırmak asıl zevkli yonu..

s a 78 model cj 4 var hidrolik direksiyon üzerinde tüp var vitesleri sorunsuz yalnız biraz debriyaj sert ve ben bu aracı ikinci araç olarak almayı düşünüyorum araçla 1 saat ağır arazide yarım metre suyun çamurun içinde dolaştık hararet falan yapmadı anormal bi durum yapmadı bu arçta benim nelere dikkat etmem gerekir ben cok dikkat ettiğim şey motorudur yazın sıcakta hararet falan yapar mı araziye cok soktuğum zaman büyük bi arıza cıkarır mı saygılar.

Merhaba,

Elimdeki 2004 model Fiat Punto multijet aracımı satıp şöyle bir eskiye dönüp CJ5 almak istiyorum. Ama şimdiye kadar bulduğum ilanlarda ya 3000-4000 verip toplamam gereken araçları buldum ya da 10000 lira fazla verip hazır toplanmışını. Aklıma takılan bazı sorular için en iyi cevapları sizden alabileceğimi düşünüyorum. Öncelikle aracı arazide kullanmayacağımı belirtmek isterim. Ben sorularımı sorayım. Müsait oldukça yanıtlarsanız gerçekten sevinirim.

1) Aldığım cj'nin motorunun 2.2 hurricane olması veya sonradan başka bir motorla değiştirilmiş olması çok şey değiştirir mi?
2) 4.2 nin yakıtının çok fazla olduğunu düşünüyorum çünkü yılda ortalama 50000 km istanbul trafiğinde kullanıyorum. o yüzden 2.2 hurricane motor lpg'de sakin kullanımda ortalama kaç litre yakar?
3) Toplanması gereken cj5 veya cj7'den kesme cj5 alırsam araca neler yapılması gerekir ve ortalama masrafım ne olur? Toplama dediğimiz eylem kaç güne biter?
4) Diyelim ki aracı aldım ve görsel değişiklikler yapmak istiyorum. Mesela komple boya (ateş kırmızısı olsun istiyorum ::smiley:), deri döşeme, taban ve tavan döşemesini yenilesem, az yakan ama büyük çaplı lastik ve jant alsam kaça mal olur?
5) motor ve alt takım konusundan hiç anlamayan biri olarak neler yapmam gerekir?
6) kısa veya uzun vadede kronik arzası olan bir araç mıdır?
7) yaz sorun değil ama kışın kalorifer sistemi nasıldır?
8) hard top hangi mevsimde çıkarılır ve takılırsa rahat ederim? Aracın güvenliğini nasıl sağlarım? (istanbulda garajı olan ev bulmak zor çünkü)
9) 30 ila 50 yaş arasındaki bir araca kasko yapacaklarını sanmam ama gaflete düşüp yapan sigorta şirketi tanıyor musunuz?
10) Son olarak önerebileceğiniz, ve gerçekten temiz olduğuna inandığınız veya toplamaya müsait olan araç var mı?

Şimdiik 10 soru aklımda birşeyler oluşmasına yeterli olacak sanırım. Sınav başlamıştır, başarılar ;D (Bir öğretmenin hayatı böyle geçiyor... Ben de böyleyim...)
Hocam sakin sakin gelsek cok daha iyi olurdu.bi an kendimi sinavda zannettim ama sorular kolay yerdenmis:smiley:.pc sizlere ömur.oyuzden cep tlfnuyla bu kadar soruyu uzun uzadiya bana cevaplatip iskence etmeyin bana...0536 710 62 76 numaram.burdan yardimci olamaya calisirim.geceleriniz ve cj niz iyi olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR