CJ5 ve Gözyaşlarım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,067

Etiketler

Ynt: CJ5 ve Gözyaşlarım.

Çok geçmiş olsun, Bahsettiğiniz yerli köpeklere bende hayranım,
Zj' lerde depoda, dolum ağzında bi valf var. Parça kataloglarında, servis kılavuzlarından araştırabilirsiniz. Aslında emmissions control canister ve selonoid için çalışır ama, devrilme anında yakıtın depodan dışarı akmasını da engelliyor. Bence cj' lere de uygulanabilir ve uygulanmalı.... Çok kompleks bişeyey benzemiyor.....

off off offf büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmıs.... o anı düşünemiyorum bile benımde basıma gelmıstı dag yolunda boyle bır kaza allaha sukur sag salım atlasmıstım bende.......

öncelikle gerçekten büyük geçmiş olsun.sanırım tam olarak tespit edilmesede bir biri peşi sıra oluşan talihsizlikler gibi anlaşılıyor anlattıklarınızdan.aracınız kaç model bilmiyorum ama tehlike yaratan konulardan biride frenler,tecrübeli arkadaşlar ünemle uyarıyor sitede sağolsunlar,ani fernler sonrası oluşan kitlenmeler ve sonrası dreksiyon hakimiyeti kaybı(önlerin de kanpana olmasından)o ince direksiyon simidi avucunuzda tulamaz hale geliyor bu durumu önceki 77 cj5 imden tecrübeliyim.benzincide arabayı yıkatıp çıktığım bir günde yol kenarında bekleyen genç arkadaşı almak için firene bastığımda yaklaşık 20 m kadar sonra savrularak ve kayarak öyle bir durabildimki,arkadaş 15 sn binmek için düşündü haklı olara, diyecegim o ki aracı alan arkadaşa defalarca söyledim sakın!!ıslak olma durumlarını unutup ani firen yapma hatta hızlanma yoldada kimseyi alma:smiley:keza biz doğasever araziciler bunu yapamayız..şimdki 80 model bundada arka balata sıkışma sorunu yaşadım bir sorun var birazda ihmalim var farkındayım ama datçadayım marmarise gitmem şart.olumsuzluk yaşayan herkese geçmiş olsun aman yavaş diyorum saglıkla kalın...birde uzattım ama bu sorunu nasıl atlamış koca jeep üreticileri kafam basmıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR